تست سرعت سایت و تکنیک های افزایش سرعت سایت

یکی از تاثیر گذارترین مباحث در ارائه تجربه کاربری بهتر و همچنین افزایش نرخ تبدیل‌ در وب سایت، سرعت بارگذاری است.

به گزارش ایسنا،بنابراعلام آرمانیک، می‌توان گفت که سرعت بارگذاری وب سایت رابطه مستقیمی با موفقیت یا شکست آن وب سایت دارد.

حال سوال این است اگر سرعت سایت پایین باشد، چگونه سرعت وب سایت را افزایش دهیم؟ در این مقاله با ابزارهای تست سرعت سایت و تاکتیک های تاثیرگذار در افزایش سرعت سایت آشنا خواهید شد، پس با ما همراه شوید.

چرا سرعت بارگذاری سایت مهم است؟

بر اساس تحقیقات انجام شده، تاخیر یک ثانیه ای در زمان بارگذاری سایت می تواند منجر به کاهش آمار فروش، نرخ تبدیل، بازدید از صفحات سایت و همچنین رضایت مشتریان شود. پس اگر افزایش بازدید و رضایت کاربران برایتان اهمیت دارد، باید هر میلی ثانیه در سرعت بارگذاری سایت برایتان اهمیت داشته باشد.

بحث افزایش سرعت، از جمله مباحث تکنیکال سئو است. اگر می خواهید در رتبه بندی سایت ها توسط گوگل رتبه خوبی داشته باشید، فاکتور سرعت وب سایت را جدی بگیرید.

سایت هایی که سرعت پایینی دارند، طبق الگوریتم کافئین گوگل، امتیاز منفی گرفته و جریمه خواهند شد. برای این منظور لازم است سرعت وب سایت را افزایش دهید تا بتوانید رتبه خوبی را کسب کنید.

اگر سایتی خیلی کند لود شود، کاربران سریعاً به سایت دیگری که سریع تر لود می شود، می روند و این موجب از دست دادن مخاطبان خواهد شد.

با بهبود سرعت وب سایت می توانید تجارت خود را بهبود بخشید و کسب و کار اینترنتی خود را رونق دهید. اگر می خواهید در گردونه رقابت، از سایر رقیبان خود پیشی بگیرید، افزایش سرعت وب سایت خود را نادیده نگیرید.

ابزارهای تست سرعت سایت

همان طور که گفته شد، سرعت بارگذاری سایت برای مدیران وب سایت از اهمیت بالایی برخوردار است. ابزارهای متنوعی برای تست سرعت سایت در اختیار مدیران وب سایت ها قرار می گیرد تا بتوانند میزان سرعت سایتشان را بسنجند.

یکی از ابزارهای رایگان که در اختیار مدیران سایت قرار دارد، website speed test است. این ابزار که مخصوص وب سایت وردپرسی است، سرعت بارگذاری سایت، تعداد درخواست ها و سایز صفحه سایت را در اختیار مدیران قرار می دهد.

از ابزارهایی که توسط گوگل جهت تست سرعت سایت راه اندازی شده، PageSpeed Insights است. این ابزار علاوه بر اینکه سرعت را نمایش می دهد، راه کارهایی جهت بالا بردن سرعت وب سایت را در اختیار مدیران قرار می دهد.

ابزار sitechecker نیز برای سنجش سرعت و راه های بهبود سرعت وب سایت راه اندازی شده است. یکی از محبوب ترین ابزارهای سنجش سرعت سایت، Gtmetrix است.

اگر به مدیریت صحیح وب سایت خود اهمیت می دهید، ابتدا لازم است به کمک این ابزارهای تست سرعت سایت، میزان سایت سرعت سایت خود را بسنجید. در صورت مشاهده کندی سایت، می توانید با روش هایی که در ادامه عنوان شده، سرعت وب سایت خود را بهبود بخشید.

راه کارهای افزایش سرعت پس از تست سرعت سایت

راه کارهای متنوع و گسترده ای برای افزایش سرعت سایت، پس از انجام تست سرعت سایت وجود دارد که در اینجا برخی از مهمترین و ساده ترین راه حل ها را بررسی خواهیم کرد. بهترین روش برای بالا بردن سرعت، بهینه سازی تصاویر است.

شما لازم است با بهینه سازی تصاویر، حجم صفحات سایت را کاهش دهید تا با سرعت بیشتری بارگذاری شوند. برای این کار سعی کنید تصاویر از حد نیاز بزرگتر نباشند و همچنین قبل از بارگذاری سعی کنید تصاویر را فشرده سازی کنید.

استفاده از قالب های نامناسب با کدنویسی ضعیف، بی شک در کند شدن سرعت بارگذاری سایت تاثیر بسزایی دارد. سعی کنید از قالب های سبک و ساده تر استفاده کنید.

بارگذاری مستقیم ویدئو ها و پادکست ها در هاست، سرعت را کند خواهد کرد. سعی کنید از هاست آپلود ویدئو استفاده کنید. کاهش ریدایرکت ها نیز می توان در افزایش سرعت وب سایت تاثیر گذار باشد.

در سایت هایی که تصاویر و ویدئوهای زیادی قرار است بارگذاری شود، از lazy load استفاده کنید. با فعال کردن این گزینه تمامی تصاویر و ویدئوهای موجود در صفحه به صورت همزمان بارگذاری نخواهند شد، تنها فایل هایی متناسب با بخش قابل رویت صفحه بارگذاری می شوند. با اسکرول رو به پایین، سایر تصاویر و ویدئوها بارگذاری خواهند شد.

فایل‌های javascript ،css ، html را با استفاده از Gzip فشرده کنید تا ۷۰ درصد از حجم فایل ها کاهش پیدا کند. وب سایت هایی که از سراسر جهان بازدیدکننده دارند می توانند از CDN استفاده کنید.

فعال کردن CDN موجب می شود تا اطلاعات در سرورهای سراسر دنیا ذخیره شوند. بنابراین برای هر کاربر، اطلاعات از نزدیکترین سرور بارگذاری می شود، با این وجود سرعت بارگذاری سایت افزایش پیدا می کند.

استفاده از افزونه هایی با سرعت بیشتر، حذف افزونه های غیر ضروری، استفاده از پلاگین اسلاید سریع، انتقال اسکریپت ها به فوتر سایت، فعال کردن حافظه پنهان یا Caching و ... از دیگر راه های افزایش سرعت وب سایت است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • یکشنبه/ ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99061611508
  • خبرنگار : 30054