علی مهدی پور در گفت و گو با ایسنا با تاکید بر ضرورت حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدیای که به دلایل مختلف از ادامه فعالیت بازماندهاند، اظهار کرد: خط تولید بخشی از این واحدها قدیمی شده، برخی به دلیل بدهی در تملک بانک درآمدهاند، تعدادی سرمایه درگردش ندارند و برخی به دنبال شریک برای توسعه واحد خود هستند.
وی ادامه داد: در سال جهش تولید بنا شده ۱۰۰ مورد از این واحدها مجدداً به چرخه تولید بازگردند که از ابتدای سال تا کنون ۲۰ مورد از آنها فعالیت آنها از سرگرفته شده است.
این مسئول توضیح داد: بدون شک با بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید، علاوه بر اشتغازایی میتوان به بهبود وضعیت اقتصادی استان هم امیدوار شد.
وی در خصوص تصویب معافیت مالیاتی واحدهای تولیدی و صنعتی فعال در شهرکهای صنعتی اشتهارد، امید البرز و کوثر به واسطه مصوبه شعاع ۱۲۰ کیلومتری اظهار کرد: به دلیل برخی ناهماهنگیها این مصوبه شامل واحدهایی که از سال ۹۶ به بعد ایجاد شده نشده و در حال رایزنی برای حل مشکل پیش آمده هستیم.
این مسئول تاکید کرد: در حال حاضر ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در انتظار معافیت مالیاتی هستند و صاحبان برخی از این واحدها سرمایهگذار خارجی هستند که برای ریال به ریالی که هزینه کردهاند حساب کتاب دارند.
وی گفت: در شرایط کنونی اقتصادی که فعالیت یک واحد تولیدی هم اثر گذار است، مسئولان باید برای حل مشکل ایجاد شده این واحدها تلاش مضاعف داشته باشند.
انتهای پیام