حسین احمدی در خصوص انتقال لاروهای نرسری شده اظهار کرد: در طی این فرآیند از پست لاروهای ۱ تا ۱۰ یک بار نمونه گیری و آزمایش و بعد ۴۰ روز نگهداری در تانک های مرکز تکثیر به عنوان مرکز نرسری، مجددا تست PCR از لاروها انجام شد.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان دامپزشکی استان بوشهر عنوان کرد: با نظارت دامپزشکی مزرعه مقصد برای تحویل گیری لاروهای نرسری (نوزادگاهی) شده ضدعفونی و آماده سازی لازم را انجام داده و ذخیره سازی لاروها پس از اخذ مجوز از تیم کارشناسی دامپزشکی ،شیلات ونماینده اتحادیه برای مرحله دوم پرورش انجام می شود.
احمدی در خصوص فرآیند این فعالیت در سال آینده اشاره کرد: فعالان این عرصه که در سال آینده قصد ذخیره سازی دو مرحله ای را دارند باید از قبل و طبق برنامه زمانی مشخص و بر اساس تقویم پرورش سازمان دامپزشکی اعلام کنند.
وی افزود: در واقع پس از انجام مرحله اول نرسری، در بین مرحله اول و دوم (یک تا ۱۵ مرداد) مزرعه خشک، ضدعفونی و آماده سازی شود و سپس لاروریزی مرحله دوم انجام شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: با انجام فرآیند سالجاری بصورت پایلوت و نمونه موافقت شد و در سال آینده نرسری در مزارع تکثیر نخواهد بود و صرفا مجوز به مزارعی که زیر ساخت مناسب برای این فعالیت آماده کرده باشند داده خواهد شد.
انتهای پیام