۲۵ تخت درمانی جدید در بیمارستان خلیج فارس به بهره برداری رسید

همزمان با هفته دولت ۲۵ تخت جدید درمانی در بیمارستان خلیج فارس تامین اجتماعی به بهره برداری رسید.

مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان صبح امروز(ششم شهریورماه) در آیین افتتاح ۲۵ تخت درمانی در بیمارستان خلیج فارس گفت: بیمارستان خلیج فارس در حال توسعه وافزایش تخت های بستری می باشد که ۲۵ تخت جدید بخش جراحی به بیمارستان اضافه شده است که تخت های فعال بیمارستان از ۲۴۰ تخت به ۲۶۵ تخت رسیده است.
دکترمریم امیری گفت: نگاه توسعه ای و تخصصی به بیمارستان موجب شده است که در سال گذشته بخش ام آر ای به بهره برداری برسد که نقش مهمی در حوزه سلامت استان داشته است و جامعه تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی از آن بهره مند شده اند.
امیری افزود: درسال گذشته ۲۹۰ هزار نفر به بیمارستان مراجعه کرده اند که ۲۵ هزار نفر بستری  و ۱۱ هزار عمل جراحی صورت گرفته است  و این بیمارستان به عنوان بیمارستان مرکزی زنان ۸ هزار زایمان داشته است.
وی با شاره به اینکه این بیمارستان با شیوع بیماری کرونا توانست همراهی خوبی با بیمارستان های دانشگاهی داشته باشد، اظهار کرد: در بخش سی تی اسکن در سال گذشته ۳هزار و ۵۰۰ مورد بود، که با شیوع کرونا فقط در ۴ ماه اول شیوع این بیماری  ۳هزار مورد سی تی اسکن انجام شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان گفت: اعتبار این پروژه بالغ بر ۲۲ میلیارد ریال است که در بخش نوسازی و تجهیزات پزشکی صورت گرفته است.


نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز در آیین این طرح درمانی با گرامیداشت یاد شهدای دولت گفت: ایثارگران حوزه سلامت در برابر بیماری کرونا با جان و دل در برابر سلامت مردم گذاشتند و نام خود را به یادگار در تاریخ ثبت کردند.
احمد مرادی با اشاره به اینکه نقش کادر بهداشت و درمان بسیار موثر واقع شده است، گفت: جامعه بزرگی از اقشار عزیز کارگری تحت پوشش تامین اجتماعی هستند که بخشی از خدمات درمانی را از حو. زه درمان تامین اجتماعی دریافت می کنند.
مرادی افزود: مطالبات مردم در بخش بهداشت و درمان اولویت اول دارد، چون با مرگ و زندگی مردم در ارتباط است.
وی خاطر نشان کرد: امروز هرکسی به هرمیزان بتواند یک تخت تا ۲۵ تخت هم به زیر ساخت های درمان اضافه نماید فابل تقدیر خواهد بود تا بتوان به سرانه استاندارد تخت های درمانی رسید.


معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان گفت: بیمارستان خلیج فارس در بخش پذیرش مادران باردار پرخطر در شیوع بیماری کرونا رضایت بخش بوده است.
نازنین شیبانی گفت: امید است زیرساخت های درمانی تامین اجتماعی به سراسر هرمزگان برسد که همه بتوانند از این بخش درمانی نیز بهره مند شوند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۶ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99060605296
  • خبرنگار :