منصور شیشه فروش در گفت و گو با ایسنا، با اعلام اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۰ مورد حادثه غرق شدگی در رودخانه و منابع آبی استان اصفهان اتفاق افتاده است، اظهار کرد: طی این مدت ۴۱ نفر بر اثر غرق شدگی در رودخانه، استخرهای ذخیره آب کشاورزی، کانال های آب و همچنین سدهای زاینده رود، خمیران و حنا جان باختند.
وی با اشاره به وجود بیش از ۲۰۰ کیلومتر کانال آب در استان، گفت: این کانال های آب که از محدوده های روستایی و شهری عبور کرده اند لغزنده اند و وقتی کسی وارد شود نمی تواند بیرون بیاید. همچنین شنا در رودخانه زاینده رود که از شهرها و روستاهای حوزه زاینده رود عبور می کند خطرات زیادی دارد، چراکه کف رودخانه ناهموار است و بندهایی ایجاد شده که حالت گردآبی دارد، از طرف دیگر جریان آب شدید است و حتی کسانی که فنون شنا بلد بوده اند هم دچار حادثه غرق شدگی شده اند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه ۳ هزار و ۲۰۰ استخر ذخیره آب کشاورزی در سطح استان داریم که به دلیل سطوح لغزنده شنا در آنها بسیار خطرناک است، افزود: دستورالعمل ایمنی استخرهای ذخیره آب کشاورزی را ابلاغ کرده ایم و مالکان موظف اند فنس و نرده در اطراف این استخرها بزنند و تابلوی شنا ممنوع نصب کنند، اگرچه متاسفانه عده ای از زیر فنس ها و نرده ها عبور کرده و وارد این استخرها می شوند.
وی با اظهار امیدواری از اینکه با خنک شدن هوا، شنا در رودخانه، سدها، کانال های آب و استخرهای ذخیره آب کشاورزی در استان کاهش یافته و موارد غرق شدگی نیز کم شود، گفت: براساس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان، هوای اصفهان در هفته پیش رو خنک می شود، البته در هفته بعد از آن دوباره دمای هوا افزایش می یابد.
شیشه فروش با تاکید بر اینکه منابع آبی استان برای شنا ایمن نیست، از شهروندان خواست که از شنا کردن در رودخانه زاینده رود، سدها، کانال ها و استخرهای ذخیره آب خودداری کنند و خاطرنشان کرد: میزان حوادث غرق شدگی در استان نسبت به سال گذشته تغییری نداشته و تاکنون مشابه میزان سال گذشته بوده است.
انتهای پیام