به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، در پی ورود تظاهرکنندگان به خانه فائز السراج، نخست وزیر دولت وفاق ملی لیبی در طرابلس، نیروهای امنیتی وارد عمل شده و آنها را متفرق و شماری را بازداشت کردند.
شب دوشنبه نیز تظاهرکنندگان علیه فساد و اوضاع معیشتی طرابلس از میدان الشهدا به سمت مقر شورای ریاستی دولت وفاق حرکت کردند. شمار تظاهرکنندگان که از سه روز پیش برای مطالبه بهبود اوضاع، مقابله با فساد، مجازات مسوولان فساد و برکناری دولت وفاق ادامه دارد، سه شنبه شب افزایش یافت.
سومین روز اعتراضات طرابلس صحنه دودستگی معترضان بود و ضمن اتهام یکدیگر در مورد موضع گیری های سیاسی، گروهی به میدان الشهدا و گروهی دیگر به میدان رفتند.
همچنین خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای شورشی موسوم به ارتش ملی لیبی از دولت موقت مستقر در شرق لیبی خواست ظرف ۱۰ روز به بحران قطعی برق فیصله داده و سوخت را در جنوب طرابلس تامین کند.
حفتر با عبدالله الثنی، نخست وزیر دولت موقت در شرق لیبی و نیز وزیران کشور، دارایی، بهداشت، شهرداری بنغازی، رئیس صندوق تعادل قیمت ها، مدیر شرکت نفت خلیج عربی و رئیس هیئت مدیره برق دیدار کرد.
در این دیدار مقرر شد نیازهای ضروری شهروندان بررسی و مشکلات موجود در این زمینه حل شود. قرار شد مشکل قطعی برق ظرف کمتر از ۱۰ روز برطرف، سیستم ویزا کارت برای حل مشکل نقدینگی احیا و سوخت آن دسته از مناطق جنوب طرابلس که با مشکل کمبود سوخت مواجه هستند، تامین شود.
همچنین روزنامه "المرصد" لیبی نوشت، حامیان فائز السراج برای وادار کردن تظاهرکنندگان به ترک میدان الشهدا وارد عمل شدند.
تظاهرات مردمی در طرابلس از روز یکشنبه در پاسخ به فراخوان فعالان شبکه های اجتماعی در اعتراض به اوضاع معیشتی در پی کاهش نقدینگی، سوخت و قطعی مداوم برق و سوء مدیریت آغاز شده است.
معترضان خواستار برکناری السراج و دولتش هستند و "جنبش ۲۳ اوت لیبی" به دولت وفاق ملی ۲۴ ساعت مهلت داد به احترام ملت این کشور استعفا دهد و اعلام کرد، در صورت مخالفت با این درخواست و عدم کناره گیری دولت السراج، در سراسر طرابلس وارد نافرمانی مدنی شده و مناطق این استان را مسدود خواهد کرد.
از سوی دیگر فائز السراج به "اشخاص نفوذی که به دنبال فتنه انگیزی" هستند هشدار داد، نیروهایش پروژه نظامی سازی دولت را خنثی کردند.
وی گفت، نیروهای "آتشفشان خشم" وابسته به دولت وفاق این طرح را ناکام گذاشتند.
السراج در سخنرانی پس از تظاهرات مردمی در طرابلس حمله به معترضان را رد کرده و به اشخاص نفوذی که به دنبال فتنه انگیزی هستند، هشدار داده و خلیفه حفتر و نیروهایش را مسوول شکست ابتکارعمل های صلح و تلاش ها برای توقف جنگ دانست و گفت، جنگ طرابلس که ۱۴ ماه طول کشید و با کنترل دولت وفاق پایان یافت بر مردم لیبی تحمیل شد و کسانی که این جنگ را شروع کردند همچنان اصرار دارند با تداوم بستن تاسیسات نفتی از قدرت خود محروم کنند.
انتهای پیام