در نشستی دانشجویی بررسی می‌شود؛

«توافقات تهران ـ پکن و چشم‌انداز نظام بین‌الملل»

انجمن علمی روابط بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبایی و انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، در گفت‌وگوی زنده اینستاگرامی «توافقات تهران ـ پکن و چشم‌انداز نظام بین‌الملل» را بررسی می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، امضای سند همکاری‌های ۲۵ ساله ایران و چین بحث‌های زیادی را در داخل و خارج از کشور به دنبال داشته است واکنش غرب به‌خصوص آمریکا به امضای این سند همکاری نشان‌دهنده اهمیت این توافق و پیامدهای آن در مناسبات بین‌المللی است. با این حال باید پذیرفت که غربی‌ها در اجرای تعهدات و توافقات خود با ایران رویکرد متعهدانه‌ای نداشته‌اند که بارزترین نمونه اخیر آن برجام است.

آغاز همکاری جدید ایران با چین  نشان می‌دهد ایران توانسته به جایگاهی در نظام بین‌الملل برسد که بتواند با یکی از قدرت‌های اقتصادی جهان سند بلندمدت همکاری امضا کند.

واکنش اولیه غرب به همکاری‌های ایران و چین اعم از شایعه‌سازی و تحریک افکار عمومی نشان از نگرانی جدی آن‌ها دارد. برای همین شاهد هستیم که جنگ روانی گسترده‌ای را در مخالفت با این سند همکاری به راه انداختند و درصدد تخریب همکاری‌های چین و ایران برآمدند. از نگاه غرب گسترش روابط ایران و چین اقدامی بزرگ و استراتژیک است که باعث می‌شود ایران از حوزه اقتصادی و سیاسی آن‌ها خارج شود.

برنامه گفت‌وگوی" توافقات تهران-پکن و چشم‌انداز نظام بین‌الملل"، با حضور دکتر سید علاءالدین وحید غروی ـ پژوهشگر و استاد دانشکده روابط بین‌الملل، روز ۱۱ شهریور ۹۹ ، ساعت ۲۲، به‌صورت آنلاین از صفحه اینستاگرامی: ikiu_politics پخش می‌شود. 

 علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به کانال انجمن علمی روابط بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبایی، به آدرسATU_IR @ مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 99060403116
  • خبرنگار :