مصطفی بهرامی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ازجمله مهمترین و ناشناختهترین حیطههای فعالیت رشته تربیتبدنی و علوم ورزشی، بخش حرکات اصلاحی است.
وی ادامه داد: در واقع حرکات اصلاحی در وهله اول باعث شناخت دقیق ناهنجاریهای جسمانی و علل به وجود آورنده آنها بوده و در وهله دوم موجب انتخاب صحیح حرکات و تمرینات مناسب ورزشی برای درمان و اصلاح اینگونه ناهنجاریها میشود.
بهرامی تصریح کرد: در واقع هدف اصلی حرکات اصلاحی شناسایی، پیشگیری و اصلاح ناهنجاریهای جسمانی است که در اثر عادتهای غلط در طرز نگهداری بدن و ضعفهای عضلانی به وجود میآیند.
این دکترای تربیتبدنی یادآور شد: بر همین اساس سالهای گذشته در تحقیقی به بررسی میزان شیوع ناهنجاریهای جسمانی اندام تحتانی پسران دانشگاه لرستان پرداختیم. ناهنجاریهای اسکلتی موردنظر؛ پای پرانتزی و ضربدری، صافی و گودی کف پا و شست کج بودند.
وی افزود: ضمن اینکه علل و عوامل به وجود آورنده این ناهنجاریها نیز میتواند شامل عادات ناصحیح نشستن همچون چهار زانو، دو زانو یا استفاده از کفشهای پاشنهبلند و پنجه باریک و یا اینکه ضعفهای عضلانی پایینتنه باشد.
بهرامی یادآور شد: تحقیقات کمی در این زمینه بین دانشجویان انجام گرفته و اکثر تحقیقات انجام شده در مقاطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان بوده است.
انتهای پیام