فرماندار:

۱۲۰ واحد مسکن ملی در پلدشت کلنگ زنی می شود

فرماندار پلدشت گفت: همزمان با هفته دولت امسال، ۱۸ طرح عمرانی در این شهرستان افتتاح می‌شود.

مهران صفری شامگاه روز یکشنبه دوم شهریور در جمع خبرنگاران با تاکید براینکه، همزمان با هفته دولت امسال، ۱۸ طرح عمرانی در این شهرستان افتتاح می‌شود اظهار کرد: برای این ۱۸ طرح عمرانی بیش از ۹۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

وی در ادامه همچنین گفت: در قالب طرح اقدام ملی مسکن، پروژه ۱۲۰ واحدی در این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال کلنگ‌زنی می‌شود.

فرماندار پلدشت با تاکید براینکه این شهرستان با بیش از ۴۲ هزار جمعیت و با مساحتی بالغ بر ۱۵۰۸ کیلومترمربع دارای ۷۱ روستا و ۲ بخش مرکزی و ارس است، افزود: عمده طرح ‌های عمرانی افتتاحی در این شهرستان، مربوط به طرح‌های عمرانی در روستاهاست و تنها هدف از آن حذف محرومیت از چهره کل شهرستان است.

صفری در ادامه افزود: گازرسانی به روستاهای این شهرستان از دیگر طرح‌های عمرانی این منطقه در هفته دولت خواهد بود.

به گزارش ایسنا، فرماندار پلدشت اضافه کرد: همچنین فضاهای آموزشی، کلینیک تخصصی امام خمینی (ره)، طرح ‌های شرکت توزیع برق نیز از دیگر طرح‌های عمرانی قابل افتتاح در این شهرستان خواهد بود.


انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 99060201102
  • خبرنگار : 50145