به گزارش ایسنا، مقامات ناسا گفتند، هیچ خطری سرنشینان ماموریت کنونی اکسپدیشن 63 در ایستگاه فضایی بین المللی را تهدید نمی کند و آنها آخر هفته را در بخش روسی این ایستگاه سپری خواهند کرد.
ناسا افزود: فضانوردان می توانند بدون پوشیدن لباس خاصی به فعالیت در داخل ایستگاه ادامه دهند. اما فضای ایستگاه به طور کامل کیپ نیست و مقدار اندکی هوا در طولانی مدت به بیرون نشت می کند و لازم است فشار هوا بوسیله نیتروژن و اکسیژنی که در محموله های باری به ایستگاه فرستاده می شوند تنظیم شود.
در حال حاضر ناسا در حال تحقیق برای یافتن منبع یک نشت هوای جزئی است که در "ایستگاه فضایی بینالمللی" ایجاد شده است.
این نشت هوا برای اولین بار در سپتامبر ۲۰۱۹ میلادی کشف شد. اما در عمیاتهای عادی اختلال ایجاد نکرد.
سرعت هدر رفت هوا به اندازهای نبود که باعث ایجاد زنگ خطر شود یا شتاب آن زیاد نبود.
ناسا موقعیت را تحت نظر قرار داد و بر سایر اولویتهای ایستگاه فضایی متمرکز شد.
در ماه های اخیر ایستگاه فضایی بین المللی بسیار شلوغ و پر رفت و آمد بوده است. ناسا و اسپیس ایکس با همکاری هم ماموریت تاریخی "دمو-۲" را با موفقیت سپری کردند و فضانوردان ناسا نیز چندین راهپیمایی فضایی پیچیده را برای تعمیر ردیاب ماده تاریک و به روزرسانی باطریهای ایستگاه فضایی انجام دادند. این باطریها تا پایان سال ۲۰۲۴ میلادی نیروی ایستگاه فضایی را تامین خواهند کرد.
"دن هوت"(Dan Huot) سخنگوی ناسا گفت: حال که ما یک دوره نسبتا آرام را از نظر حجم کار در "ایستگاه فضایی بینالمللی" میگذرانیم، فضانوردان دریچههای هر ماژول را میبندند تا زمین بتواند فشار هر ماژول را تحت نظر قرار دهد تا "منبع نشتی" را شناسایی کند.
به گفته سخنگوی ناسا هنوز مشخص نیست که نشتی هوا از قسمت روسی ایستگاه فضایی است یا آمریکایی و تا زمانی که اطلاعات به دست آمده از آزمایشات این هفته بررسی و ارزیابی نشود، نمیتوان این مساله را تشخیص داد.
مقامات ناسا تاکید کردند: اگرچه میزان نشت از حد معمول بالاتر است، ولی هنوز هم خطری برای فضانوردان وجود ندارد.
سه فضانورد فعلی مستقر در ایستگاه فضایی به نامهای "کریس کاسیدی(Chris Cassidy) از ناسا،" آناتولی ایوانیشین"(Anatoly Ivanishin) و "ایوان واگنر"(Ivan Vagner) از سازمان فضایی روسیه از امشب تا دوشنبه در ماژول روسی این ایستگاه باقی خواهند ماند و فضای کافی برای آنها وجود دارد.
این برای اولین نیست که ایستگاه فضایی دچار نشتی هوا میشود. نشتی گزارش شده در سال ۲۰۱۸ میلادی از نشتی فعلی بیشتر بود.
انتهای پیام