به گزارش ایسنا، دکتر ابوالفضل واحدی، در حاشیه بازدید مسئولانی از سازمان سنجش و وزارت بهداشت از روند آماده سازی حوزه آزمون سراسری در دانشگاه علم و صنعت ایران، ضمن تاکید بر اینکه همه تلاش ها صورت گرفته تا امنیت روانی و سلامت داوطلبان و آزمون صیانت شود، توضیح داد: به دلیل شیوع ویروس کرونا، تدابیر بهداشتی و پروتکل های سختگیرانه ای از سوی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، مشخص شده که تمام آنها با دقت و وسواس در دانشگاه اجرا می شود.
وی افزود: در سال گذشته ۲۴۰۰ داوطلب در سه ساختمان دانشگاه علم و صنعت آزمون دادند که امسال به دلیل شیوع کرونا و لزوم رعایت فاصله گذاری، برای ۱۶۰۰ دانشجویی که دانشگاه میزبان آنهاست، ۶ ساختمان در نظر گرفته شده است. یعنی برای تعداد کمتر، فضا به دو برابر افزایش یافته است. همچنین در تمامی سالن ها سیستم تهویه وجود دارد که تا زمان شروع جلسات، هوای مطبوع را تامین می کند و مطابق ابلاغیه، در زمان برگزاری آزمون، علاوه بر سیستم تهویه، پنجره ها برای تبادل هوا باز خواهند بود.
معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: همچنین برای جلوگیری از تجمع داوطلبان در هنگام ورود به دانشگاه، درب های ورودی، دو ساعت قبل از آزمون گشوده خواهد شد. داوطلبان هنگام ورود، تب سنجی شده و از نظر داشتن ماسک بررسی می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ، در این بازدید همچنین دکتر زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور ، ضمن بازدید از نحوه اجرای پروتکل های بهداشتی در محل برگزاری آزمون، با تاکید بر اینکه تمامی تمهیدات بهداشتی برای حفظ سلامت داوطلبان اندیشیده شده و با همکاری تمام ارگان ها و سازمان های مرتبط، اجرایی خواهد شد، گفت: تمامی داوطلبان ملزم هستند از روز سه شنبه در سامانه سلامت وزارت بهداشت به نشانی https://salamat.gov.ir ، فرم سلامت خود را تکمیل نمایند.
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور توضیح داد: سازمان سنجش آموزش کشور در راستای تدابیر اتخاذ شده برای ارتقای ایمنی حوزه ها و به تبع آن داوطلبان، با تایید ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، اقدام به افزایش روزهای برگزاری آزمون از ۲ روز به ۴ روز در آزمون سراسری نموده است و تمامی حوزه های امتحانی و همه تجهیزات، قبل از برگزاری هر نوبت از آزمون، تماما با مواد غیر آلرژیک، ضدعفونی می شوند.
وی افزود: تعداد حوزه های برگزاری آزمون سراسری به دلیل فاصله گذاری، از ۵۱۸ حوزه در سال ۹۹ به ۷۳۳ حوزه در سال جاری افزایش یافته است. همچنین امسال از ۴۸ مصلا و ۱۰ ورزشگاه برای برگزاری آزمون استفاده شده است. علاوه بر آن، نسبت به سال گذشته تعداد عوامل اجرایی برگزاری آزمون ها، حدود ۵۰ درصد افزایش داشته و از ۷۸ هزار نفر به ۱۷۵ هزار نفر افزایش یافته است و حدود ۷ هزار ناظر از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فاصله گذاری و بهداشت حوزه ها را کنترل می کنند.
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور حین بازدید از حوزه امتحانی مجتمع علوم پایه دانشگاه گفت: مطابق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، رعایت فاصله گذاری ۱۸۰ سانتی متری صندلی داوطلبان و ضدعفونی کردن آن الزامی است. همچنین با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بسته بهداشتی (شامل ماسک، ژل یا پد الکلی و توصیه های بهداشتی)، برای داوطلبان در نظر گرفته شده که در روز برگزاری آزمون، بر روی صندلی هر داوطلب قرار داده می شود.
وی به داوطلبان توصیه کرد: ضمن حفظ آرامش خود، برای تحمل بهتر ماسک در ساعات برگزاری آزمون، در روزهای باقیمانده، روزی چند ساعت به طور مداوم از ماسک استفاده کنند. بنابر گفته دکتر زرین آمیزی، داوطلبان علاوه بر ماسک و شیلد، تنها مجاز به همراه داشتن مداد، پاک کن، مدادتراش و کارت شناسایی هستند و همراه داشتن تلفن همراه حتی به صورت خاموش، تخلف بوده و منجر به محرومیت می شود.
زرین آمیزی در پایان از خانواده داوطلبان اکیدا درخواست کرد اولا حتما با ماسک از منزل خارج شوند و ثانیا به هیچ عنوان جلوی درب محل برگزاری آزمون ها تجمع ننمایند.
گفتنی است آزمون سراسری سال ۱۳۹۹، بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در روزهای چهارشنبه ۲۹، پنج شنبه ۳۰، جمعه ۳۱ مردادماه و شنبه اول شهریورماه در سراسر کشور با رعایت دستورالعمل های بهداشتی مصوب و با برنامه ریزی و همکاری دستگاه های کشوری و لشکری برگزار خواهد شد.
بنابر گفته دکتر زرین آمیزی، بیشترین داوطلبان امسال در گروه علوم تجربی هستند و گروه آزمایشی هنر، با حدود ۱۱۳ هزار نفر، کمترین داوطلب را در آزمون سراسری ۱۳۹۹ دارد.
انتهای پیام