وبینار «علم داده برای مهندسان شیمی» برگزار می شود

انجمن های علمی مهندسی صنایع و مهندسی شیمی دانشگاه تهران وبینار "علم داده برای مهندسان شیمی" را برگزار می‌کنند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، علم داده (data science)، یک زمینه میان رشته‌ای است که از روش‌ها، فرآیندها، الگوریتم‌ها و سیستم‌های علمی برای استخراج دانش و بینش از داده‌ها در اشکال گوناگون (ساختار یافته و ساختار نیافته) استفاده می‌کند. چیزی مشابه داده‌کاوی، علم داده مفهومی برای یکپارچه‌سازی آمار، تحلیل داده، یادگیری ماشین و دیگر مفاهیم مرتبط تحت یک عنوان واحد است. این کار به منظور درک و تحلیل پدیده‌ها با استفاده از داده‌ها انجام می‌شود.

در این دانش از روش‌ها و نظریه‌های علوم گوناگون از جمله ریاضیات، آمار، علم اطلاعات و علوم کامپیوتر استفاده می‌شود جیم گری» (Jim Gray) برنده جایزه تورینگ، علم داده را به عنوان پارادایم چهارم علم (پژوهش‌های تجربی، بنیادی، محاسباتی و اکنون داده‌محور ) تصور کرده و چنین ارزیابی می‌کند که:  کلیه موارد مربوط به علم تحت تاثیر فناوری اطلاعات در حال تغییر است.

علم شیمی نیز از این قاعده مستثنی نیست تجزیه و تحلیل حجم بزرگی از داده های تجربی و نظری با کمک نرم افزار های عمومی و تخصصی امری امکان پذیر و عادی است.

وبینار علم داده برای مهندسان شیمی،  با تدریس مهندس امیررضا تجلی روز  جمعه ۳۱ مرداد ۹۹ ، ساعت ۲۰:۳۰ الی ۲۱:۳۰ ، به صورت مجازی و در بستر اینترنت برگزار می شود.

علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس https://utperm.com/?p=۱۷۷۰&lang=en مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99052820652
  • خبرنگار :