به گزارش ایسنا، ستاد توسعه فناوری نانو، به منظور بهرهگیری از زیرساختهای رسانهای و فرهنگی کشور در راستای تقویت گفتمان توسعه درونزای این فناوری، برنامهای را در سه محور تولید محتوا، انتشار محتوا در رسانههای ستاد و رسانههای عمومی و رصد و ارزیابی رسانهها به طور سالانه اجرا میکند. از این رو جهت شناسایی رسانهها و آثار برتر و همچنین تقدیر از اصحاب رسانه هر سال بر اساس ارزیابی عملکرد رسانهها اقدام به برگزاری جشنواره «نانو و رسانه» و تجلیل از «رسانههای برتر» و «افراد با عملکرد برتر» در ترویج فناوری نانو میکند. این جشنواره در ۲ بخش کلی رسانههای «عمومی» و رسانههای «تخصصی صنعت» برگزار میشود.
امسال یازدهمین دوره این جشنواره در حالی برگزار شد که به دلیل شیوع ویروس کرونا، مراسم به صورت مجازی برگزار میشود.
در این دوره از جشنواره آثار ارسالی خبرگزاریها و رسانههای دیداری و مکتوب منتشر شده از ۵ بهمنماه ۱۳۹۸ تا ۱۵ خردادماه ۱۳۹۹ مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس رای داوران یازدهمین دوره جشنواره "نانو و رسانه"؛ خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) رتبه اول مشترک با خبرگزاری دانشجو را در میان خبرگزاریها کسب کرد.
در جشنواره نانو و رسانه سال ۱۳۹۹، علاوه بر تقدیر از آثار برتر در هر گروه از رسانهها، آثار برتر در سه محور ویژه " نانو در زندگی مردم"، "صادرات محصولات نانو" و "نقد و تحلیل" نیز مستقل از قالب اثر، مورد تقدیر قرار میگیرند.
از جمله شرایط بررسی آثار میتوان به مواردی چون موارد ذیل اشاره کرد:
آثار ارسالی باید درباره مسائل، موضوعات و رویدادهای مرتبط با فناوری نانو باشد.
آثاری در جشنواره پذیرفته میشود که در فاصله زمانی اول فروردین ماه سال ۱۳۹۸ تا پانزده خردادماه سال ۱۳۹۹ از طریق رسانههای رسمی کشور یا شبکههای اجتماعی منتشر شده باشد.
انتهای پیام