سرهنگ محمدعلی آدینهلو در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با دوستیهای اینترنتی، اظهار کرد: دوستی مجازی، تهدیدی برای نوجوانان و جوانان در فضای مجازی است که مجرمان از شیوههای مختلف اقدام به فریب آنان میکنند.
وی با تاکید بر اینکه والدین باید همانند فضای واقعی در فضای مجازی نیز از فرزندان خود مراقبت کنند و به همان میزان حساس باشند، افزود: والدین باید با فرزند خود به نحوی برخورد کنند که فرزند همه چیز را بهصورت شفاف در فضای مجازی و واقعی با خانواده خود در میان بگذارد و اگر با کسی آشنا شد آنان را در جریان قرار دهد.
این مسئول با بیان اینکه مجرمان ابتدا با گرفتن اطلاعات شخصی قربانیان در شبکههای اجتماعی اقدام به طرح دوستی میکنند و نوجوانان و جوانان را فریب میدهند، تصریح کرد: مجرمان در فضای مجازی با طرح دوستی اقدام به انتشار اطلاعات خصوصی (عکس و فیلم شخصی)، کشاندن به مسیرهای انحرافی و حتی جرائم سایبری مانند فیشینگ، قماربازی و پولشویی کرده و افراد را قربانی خواستههای شوم خود میکنند.
رئیس پلیس فتای استان با بیان اینکه دوستی اینترنتی توسط مجرمان، گاهی آسیبهای جدی را به کودکان و نوجوانان وارد میکند که غیرقابل جبران است، ادامه داد: اگر افراد قربانی دوستی اینترنتی شدند سریعا به خانواده خود اطلاع دهند و به پلیس فتای استان مراجعه کنند.
آدینهلو با تاکید بر اینکه پلیس فتا به شدت فضای مجازی را رصد میکند، خاطرنشان کرد: به والدین توصیه میکنیم برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، جوانان و نوجوانان از ظرفیت فضای مجازی برای شرکت در کلاسهای خود استفاده کنند و والدین نیز به صورت ویژه مراقب فرزندان خود در فضای مجازی باشند.
انتهای پیام