یک دکترای جنگل‌داری:

حفاظت از تنوع گونه‌ای در بوم سازگان‌های جنگلی موجب مدیریت پایدار جنگل می‌شود

یک دکترای جنگل‌داری گفت: حفاظت از تنوع گونه‌ای در بوم سازگان‌های جنگلی موجب مدیریت پایدار جنگل می‌شود.

فاطمه پیروزی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جنگل‌ها به عنوان یکی از مهمترین عناصر حیات‌بخش و عاملی کلیدی در توسعه پایدار هستند که مقدار تراکم  پوشش آنها به مثابه شاخص توسعه یافتگی کشور به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: وجود ارزش‌های متنوع اقتصادی و زیست محیطی پیکره این منابع ارزشمند الهی، تکیه‌گاه مطمئن و استواری برای تداوم و ارتقای زیست جانوران به ویژه انسان و متضمن شکوفایی حیات جوامع بشری و توسعه پایدار است.

پیروزی یادآور شد: گل‌های زاگرس که وسیع‌ترین جنگل‌های ایران به شمار می‌روند، به علت نقشی که در ذخیره آب‌های زیرزمینی، حفاظت خاک و دیگر خدمات اجتماعی- اقتصادی ایفا می‌کنند از اهمیت به سزایی برخوردارند.

این دکترای جنگل‌داری اضافه کرد:‌ اهمیت این جنگل‌ها از نظر اکولوژیکی و اقتصادی-اجتماعی ایجاب می‌کند که این مناطق مورد توجه علمی بیشتری قرار گیرند.

وی افزود: از این رو بررسی ساختار جنگل‌ها اطلاعات بسیار مفید و ضروری از وضعیت جنگل به ما می‌دهد. ساختار جنگل جنبه‌های مختلفی را در بر می‌گیرد که مهم‌ترین آنها تنوع گونه‌ای، الگوی پراکنش مکانی و تنوع ویژگی‌های فیزیکی درختان ودرختچه‌ها است.

پیروزی گفت: تنوع گونه‌ای شامل بخش عمده‌ای از تنوع زیستی و یکی از مهمترین شاخص‌های نشان دهنده تغییرات در اکوسیستم‌ها است.

این دکترای جنگل‌داری اظهار کرد: حفاظت از تنوع گونه‌ای در بوم سازگان‌های جنگلی موجب مدیریت پایدار جنگل می‌شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99052518389
  • خبرنگار :