دکتر علی خیرالدین مسوول کمیته فنی مهندسی بنیاد نیکوکاران راه آسمان در جمع خبرنگاران ضمن تشریح این پروژه از آمادهسازی طراحیهای مرکز جامع مبارزه با سرطان امید خبر داد و اظهار کرد: این پروژه که بزرگترین مرکز شرق کشور است ظرف یک ماه آینده کلنگزنی میشود.
وی به اعتبارات مورد نیاز برای احداث این پروژه خیرخواهانه پرداخت و گفت: ساخت و تجهیز این ابرپروژه حوزه سلامت بالغ بر 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
این دکترای عمران، مساحت این مرکز را 30 هزار مترمربع اعلام و تصریح کرد: این پروژه در سه فاز طراحی شده که زیر بنای فاز یک آن 6 هزار و ۴۰۰ متر مربع است که شامل: کلینیک فوق تخصصی سرطان، بخش تشخیصی و تصویربرداری، شیمی درمانی، آزمایشگاه ، پژوهشی و آموزشی است.
مسوول کمیته فنی مهندسی بنیاد نیکوکاران راه آسمان با بیان اینکه در طراحی و نقشهکشی این پروژه از برجستهترین معماران و مهندسان بهره گرفته شده تصریح کرد:تحویل زمین این پروژه در کارگروه زیربنایی استانداری به تصویب رسیده و فرودینماه 99 زمین تحویل بنیاد شد.
وی با بیان اینکه کمیته فنی مهندسی بنیاد نیکوکاران راه آسمان متشکل از برجسته ترین اساتید و متخصصان حوزه فنی و مهندسی است افزود: این کمیته دربرگیرنده گروه معماری با مسوولیت دکتر مهدوی رئیس پیشین دانشکده هنر دانشگاه سمنان،گروه عمران با مسوولیت بنده و گروه تاسیسات و مکانیک و الکترونیک با مسوولیت پروفسور سعدالدین است.
این دکتری عمران- سازه دانشگاه مک گیل کانادا،فاز دوم این پروژه بزرگ را در برگیرنده اقامتگاه و سرای بیماران برشمرد و افزود: فاز سوم این پروژه نیز دربرگیرنده پژوهشکده سرطان راه آسمان است.
رئیس پیشین دانشگاه سمنان با بیان اینکه نقشههای پروژه آماده شده ادامه داد: نظام مهندسی استان به صورت رایگان همکاری بسیار خوبی با بنیاد در این بخش داشته است.
وی با اشاره به هزینه بالای مجوزهای شهرداری اظهارامیدواری کرد: شهرداری سمنان نیز در احداث این ابرپروژه حوزه سلامت همکاری کند.
این استاد برجسته دانشگاه از برنامهریزی برای نشست نیکاندیشان عمران با هدف کمک و مشارکت در اجرای این کار خیر خبر داد و گفت: انتظار میرود که عمده کسانی که در حوزه عمران و ساخت و ساز فعالیت دارند در ساخت و تکمیل این پروژه مهم خیرخواهانه همراهی کنند. البته از هم اکنون بسیاری از صاحبان شرکتها و خیرین آمادگی خود را برای مشارکت در بخش های مختلف العلام کردند که جای تقدیر و تشکر دارد.
مسوول کمیته فنی مهندسی بنیاد نیکوکاران راه آسمان در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص بهرهگیری احتمالی از المانهای معماری بومی منطقه در ساخت بنا اظهار کرد: در ساخت بنا قرار است که از ترکیبی از آجر و سنگ استفاده شود. ضمن اینکه چه در بحث نماها و چه در بحث انرژی کوشیده شده که از ظرفیتهای معماری منطقه استفاده شود. این بنا متناسب با شرایط اقلیمی خاص منطقه کویر ساخته خواهد شد.
انتهای پیام