به گزارش ایسنا، با همکاری مشترک "مرکز همکاریها و تحول ریاست جمهوری"، "ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری" و "مرکز راهبردی فناوریهای همگرای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری" فراخوانی برای حمایت از کسب و کارهای دادههای زیستی منتشر شد.
تیمهای دارای طرح و ایده در حوزه دادههای زیستی با مراجعه به سایت مرکز فناوریهای همگرا میتوانند نسبت به ارسال طرح خود اقدام کنند. طرحهای ارسالی اعم از خدمت یا محصول که صرفا کارکرد پژوهشی دارند یا حجم بازار مناسبی برای راهاندازی یک کسب و کار ندارند؛ در این فراخوان حمایت نمیشوند.
فناوران علاقهمند برای حضور در این فراخوان تا 30 شهریور ماه سال جاری برای ارسال ایدههای خود مهلت دارند.
دادههای زیستی و ژنتیکی یکی از دستههای نوظهور کلاندادهها به شمار میآیند، این دادهها کاربردهای فراوانی دارند و به همین دلیل کسبوکارهای زیادی حول آنها شکل گرفته یا در حال شکل گیری است. نسل جدید توالییابی (NGS)، به مجموعه فناوریهایی گفته میشود که میتوانند حجم زیادی از DNA را در مدتزمانی کوتاه و با هزینه کم توالییابی کنند. زنجیره ارزش نسل جدید توالییابی (NGS) شامل سه بخش کلیدی تولید داده شامل دستگاهها، کیتها و مواد مصرفی، پایگاه داده و تحلیل داده است.
محققان در دنیا به سرعت در حال گسترش این حوزه و تولید محصولات فناورانه هستند. پس نیاز است کشورمان نیز هم پای آنها فعالیتها در این حوزه را توسعه دهند.
انتهای پیام