داوود کارگرزاده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در تیرماه امسال، به منظور ممانعت از عرضه و فروش کالاهای فاقد استاندارد و بیکیفیت و نیز در راستای کنترل بازار و اجرای طرح طاها در استان، تعداد ۲۷۷ بازرسی از مراکز صنفی، توسط کارشناسان و بازرسان استاندارد، انجام شده است.
وی افزود: در بیش از ۹۵ درصد از مرکز صنفی، فرآوردههای مشمول استاندارد اجباری، دارای نشان استاندارد و کد ۱۰ رقمی معتبر بودند و در محصولاتی که با استانداردهای ملی مربوطه مغایرت داشتند، طبق قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد ایران، اقدامات قانونی لازم به عمل آمده است.
این مسئول با بیان اینکه مراکز صنفی استان زنجان، به شدت تحت نظارت و کنترل دقیق کارشناسان و بازرسان استاندارد قرار دارد، ادامه داد: به واحدهای صنفی استان، در خصوص عرضه و فروش محصولات استاندارد، تذکرات و اخطارهای لازم ارائه شده است.
مدیرکل استاندارد استان زنجان، گفت: در راستای حفظ و صیانت از حقوق مصرفکنندگان، تعداد ۱۰ آزمون بر روی نمونههای طرح طاها (خریداری شده از بازار استان)، انجام شده که ۸۰ درصد آنها با معیارهای استاندارد ملی مربوطه مطابق بوده است.
کارگرزاده با اعلام اینکه کنترل و نظارت دقیق بر کیفیت محصولات، بهطور مستمر توسط بازرسان و کارشناسان این ادارهکل از مراکز عرضه انجام میشود، به شهروندان و مصرفکنندگان، توصیه کرد: در صورت مشاهده محصولات مشمول استاندارد اجباری فاقد علامت استاندارد، موضوع را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۷، (سامانه پاسخگویی و رسیدگی به شکایات ادارهکل استاندارد استان زنجان) منعکس کنند.
انتهای پیام