«فاطمه بهجتی اردکانی» در نشست با خبرنگاران گفت: مزرعه گیاهان دارویی و صنعتی این واحد دانشگاهی به عنوان هسته شکلگیری یکی از مراکز بذر کشور به بهرهبرداری رسیده و خوشبختانه طرحهای مطالعاتی و اختراعات این حوزه ارزش بسیاری را کسب کرده است.
وی با اشاره به فعالیت پژوهشکده گیاهان دارویی صنعتی دانشگاه در قالب یک مزرعه و گلخانه گیاهان دارویی صنعتی و یک آزمایشگاه تخصصی فراوری گیاهان دارویی، ارزش طرحهای مطالعاتی و پژوهشی این پژوهشکده را بالغ بر 10 میلیارد ریال ذکر کرد.
بهجتی اردکانی در ادامه خاطرنشان کرد: عضویت ۲۷ نفر از اساتید هیئت علمی دانشگاه اردکان در این پژوهشکده، ثبت ۹ طرح و دو اختراع و تالیف دو کتاب از خروجیهای یکساله این پژوهشکده است که البته نیاز به معرفی و حمایت بیشتری دارد.
رئیس دانشگاه اردکان در بخش دیگری از سخنانش افزود: فضای کلی دانشگاه اردکان در سالهای گذشته ۳.۶ هکتار بوده که با رایزنیهای انجام شده و طی فعالیت در این مدت به ۱۰.۸ هکتار افزایش یافته است.
وی از تلاش برای توسعه زمین و فضای استاندارد آموزشی در اندازه نام دانشگاه بزرگ اردکان در فاز بعدی فعالیتهای این واحد دانشگاهی خبر داد و ابراز ایمدواری کرد که با این اقدامات پاسخگوی نیازها و فضاهای آموزشی، رفاهی و فرهنگی بیش از دو هزار و ۵۰۰ دانشجو در این واحد باشیم.
بهجتی اردکانی گفت: چشمانداز دانشگاه اردکان در دو دورهی پنج و ۲۰ ساله تعریف شده است که پس از جامعیت دانشگاه اردکان در سال ۹۷، سند چشمانداز دانشگاه اردکان تدوین و هم اکنون با تشکیل کمیتههای پایش، روند اجرایی آن به صورت مستمر دنبال میشود.
وی راهاندازی پنج کانون تفکر در دانشگاه، راهاندازی کلینیک ارتباط با صنعت، خدمات مرکز مشاوره دانشگاه و عضویت بسیاری از اعضای هیأت علمی دانشگاه اردکان در کمیسیونهای تخصصی شهرستان را در راستای تحقق مأموریتهای دانشگاه در ارتباط با جامعه و شهر توصیف کرد و گفت: در این راستا هر نهاد و دستگاهی درخواست داشته باشد، دانشگاه اردکان در جهت ارائه محتوای علمی مورد نیاز همکاری لازم را خواهد داشت.
وی همچنین برگزاری آزمونهای کنکور سراسری، کارشناسی ارشد، کاردانی ناپیوسته و بسیاری از آزمونهای استخدامی دستگاههای اجرایی برای اولین بار در اردکان و دانشگاه اردکان را از جمله دیگر افتخارات این دانشگاه بر شمرد و با اشاره به شرایط گسترش ویروس کرونا و تقدیر از همکاران دانشگاهی در امر برگزاری آزمونها، تأکید کرد: امسال این آزمونها، طبق پروتکلهای سختگیرانه سازمان سنجش برگزار شد ولی داوطلبان با اطمینان خاطر بر سر جلسه آزمون کنکور ارشد حاضر شدند.
رییس دانشگاه اردکان در خصوص سیاستهای دانشگاه در جذب رشتههای جدید نیز گفت: در جذب رشته نیز براساس سند راهبردی دانشگاه عمل شده و در سال گذشته مجوز یک رشته در مقطع کارشناسی ارشد و یک رشته در مقطع کارشناسی اخذ و برنامهریزیهای لازم جهت کسب مجوز سه رشته جدید نیز در سال جاری صورت گرفته است، البته در حال حاضر سیاست وزارت علوم کیفیت بخشی و ارتقاء رشتههای موجود در دانشگاههاست و دانشگاه اردکان نیز براساس همین رویه اقدام خواهیم کرد.
وی همچنین با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در جهت حفظ جایگاه و جامعیت دانشگاه اردکان، تأکید کرد: در گزارشهایی که اخیراً برای مسئولان وزارت علوم ارسال کردهایم، از جایگاه دانشگاه به ویژه به لحاظ کسب چندین عنوان ارتقاء در ردهبندیهای ملی و بینالمللی و همچنین موقعیت و پتانسیلهای ویژه منطقه به ویژه در صنعت، دفاع شده که ثمرات ارزشمندی نیز به دنبال داشته است.
بهجتی در پاسخ به سؤالی در خصوص نحوه برگزاری کلاسها در سال تحصیلی جدید با توجه به شرایط کرونا نیز گفت: دانشگاه تابع دستورالعملهای وزارت علوم و ستاد ملی کرونا خواهد بود و آنچه که تا این لحظه مشخص شده، کلاسها به صورت ترکیبی حضوری و مجازی خواهد بود و دانشگاه اردکان با توجه به زیرساختهای مناسبی که در آموزش مجازی از ترم گذشته فراهم کرده است، آمادگی لازم را برای هر برنامهریزی در سال تحصیلی جدید را خواهد داشت.
تکمیل طرح خیری کارگاهها و آزمایشگاهها، تکمیل دانشکده فنی مهندسی، ایجاد زمین چمن، ساختمان جدید مرکز مشاوره دانشگاه در مرکز شهر، آغاز عملیات ساخت سردر دانشگاه و محوطهسازی از جمله دیگر برنامههای دانشگاه اردکان از زبان رئیس این دانشگاه بود.
انتهای پیام