به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، کتاب هویت نوشته فرانسیس فوکویاما ( نویسنده ژاپنی – آمریکایی) با زیر عنوانِ «سیاست، هویت کنونی و مبارزه برای به رسمیت شناخته شدن» است که آ ن را رحمن قهرمانپور ترجمه کرده و در ۱۹۲ صفحه رقعی به همت انتشارات روزنه به چاپ رسیده است.
در سال ۲۰۱۴ او نوشت: نهادهای آمریکایی و جهانی گرفتار آشوب و بیش از آن ضعیفاند که از پس مقابله با تصرف دولت توسط گروههای ذی نفوذ برآیند، و دو سال بعد پیشبینی او با ظهور جلوههای سیاسی این امر محقق شد، یعنی همان کسانی که ملیگرایی اقتصادی و اقتدارگراییشان دارد نظم جهانی را از ثبات میاندازد.
در این کتاب فرانسیس فوکویاما شکل گیری اندیشهی هویت را از افلاطون گرفته تا لاک و روسو و تا فمینیسم و سیاست جنسیتی جدید مطالعه میکند. او به عمق این تاریخ سفر میکند تا اخطاری اکید بدهد که اگر درکی عام از کرامت انسان ایجاد نکنیم محکوم به تحمل کشمکشی دائمی هستیم.
فوکویاما میگوید: اگر ترامپ در نوامبر ۲۰۱۶ رئیس جمهور آمریکا نشده بود، این کتاب هم نوشته نمیشد. من هم مانند بسیاری از آمریکاییها از نتیجهی این انتخابات شگفت زده و نگران عواقب آن برای ایالات متحده و جهان شدم. بعد از خروج غیر منتظره بریتانیا از اتحادیه اروپا در ماه ژوئن، انتخاب ترامپ دومین شگفتی انتخاباتی سال ۲۰۱۶ بود.
این برنامه با حضور مترجم کتاب ، دکتر رحمن قهرمان پور، دوشنبه ۲۰ مرداد ماه ساعت ۲۲، به صورت مجازی و در بستر اینترنت نقد و بررسی می شود.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به کانال گروه کتابخوانی روابط بین الملل به آدرسATU_IR_BOOK@ و کانال انجمن علمی روابط بین الملل دانشگاه علامه طباطبایی به آدرس ATU_IR@ مراجعه کنند.
انتهای پیام