به گزارش ایسنا، یکی از شرکتهای دانش بنیان و مخترع دستگاه برجسته نگار همراه هوشمند (دستیار دیجیتال ویژه نابینایان با خروجی صوتی و بریل) توانست این طرح را به ثبت داخلی برساند.
این طرح در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به شماره 85071 به ثبت رسیده است.
مهندس سعید صادقپور، مجری طرح در گفتوگو با ایسنا، تولید تجهیزات کامپیوتری و الکترونیکی ویژه نابینایان را از زمینههای تحقیقاتی این شرکت دانشبنیان دانست و افزود: محصول تولیدی این شرکت با عنوان برجسته نگار همراه هوشمند با داشتن خروجیهای بریل و صوتی بهترین وسیله کمکی توانبخشی برای نابینایان فارسی زبان است.
وی پشتیبانی کامل از زبان فارسی و خدمات پس از فروش را از مهمترین مزایای این دستگاه برجسته نگار هوشمند همراه دانست و ادامه داد: شناسایی اتوماتیک توسط سیستم عامل، قابلیت تنظیم میزان برجستگی نقاط بریل و قیمت ارزانتر نسبت به مشابه خارجی از دیگر مزایای آن به شمار میرود.
صادقپور صفحه کلید این دستگاه را شامل 20 کلید و 20 سلول 8 پینی از جنس پلاستیک ضد حساسیت ذکر کرد و یادآور شد: این دستگاه از طریق باتری قابل شارژ کار میکند و حافظه داخلی آزاد آن 16 گیگابایت برای فایلهای کاربران است.
مجری طرح با تاکید بر اینکه این برجسته نگار هوشمند دارای خروجی مانیتور و تلویزیون (HDMI)و ارتباط بیسیم(Bluetooth) با تبلت و گوشی هوشمند(Android) است، خاطر نشان کرد: علاوه بر آن این دستگاه امکان اتصال کیبورد از طریق درگاه USB را دارد.
وی با اشاره به مشخصات نرم افزاری این سیستم، یادآور شد: ویرایشگر پایه دو زبانه فارسی و انگلیسی، فایل خوان با پشتیبانی , Doc ,Docx klk, pn, txt به دو زبان فارسی و انگلیسی و چهار واژه نامه انگلیسی به فارسی، فارسی به انگلیسی، انگلیسی به انگلیسی و فارسی به فارسی از جمله ویژگیهای این محصول به شمار میرود.
به گفته وی این سیستم همچنین به نرم افزارهای پخش فایلهای صوتی، ماشین حساب، قرآن و پخش فایلهای صوتی مجهز است.
صادقپور ابراز امیدواری کرد این محصول دانش بنیان با همکاری و حمایت سازمان بهزیستی، آموزش استثنایی و وزارت علوم در اختیار نابینایان کشور قرار گیرد.
انتهای پیام