اندونزی به دنبال تولید سالانه ۲۵۰ میلیون دوز از واکسن کرونا است

مقامات اندونزی اعلام کردند که اگر آزمایشهای بالینی موفق باشد، تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی ظرفیت تولید ۲۵۰ میلیون دوز از واکسن کرونا ویروس را دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، اریک توهیر وزیر کسب و کارهای دولتی اندونزی اعلام کرد از آنجا این کشور به دنبال توقف موج کرونا است، می‌تواند در سال ۲۵۰ میلیون دوز از واکسن "کووید-۱۹" را به تولید برساند.

شرکت داروسازی دولتی "بیو فارما"(Bio Farma) این هفته، آزمایش بالینی مرحله سوم واکسن کرونا ساخت شرکت "سینوواک"(Sinovac) را آغاز می‌کند.

شرکت اندونزیایی بیو فارما اعلام کرد که اگر این آزمایش‌ها موفقیت‌آمیز باشند، خودش به تولید واکسن خواهد پرداخت.

واکسن شرکت "سینوواک" ، "کروناوَک"(CoronaVac ) نام دارد. بنابر گزارش‌ها این واکسن پس از اینکه طی ۱۴ روز دو بار به بدن افراد تزریق شد، سبب ایجاد آنتی بادی یا پادتن در بیش از ۹۰ درصد افراد شد. این شرکت در بیانیه‌ای گفت هیچ عوارض جانبی شدیدی در اثر تزریق این واکسن مشاهده نشده است.

پاندمی کووید-۱۹ یک درگیری و رقابت بزرگ برای تولید واکسن کروناویروس ایجاد کرده است.

در این رقابت بیش از ۱۰۰ شرکت در حال توسعه واکسنی موثر برای کروناویروس هستند که تعدادی از آن‌ها روی انسان هم آزمایش شده‌اند.

با این وجود، هشدارهایی نیز در مورد تقاضا و دسترسی کشورهای در حال توسعه، به واکسن وجود دارد.

توهیر در بیانیه ای گفت: بیایید به توانایی کشور خود اعتماد کنیم. شک نکنید که شرکت بیوفارما که اثبات شده است، می‌تواند واکسنی را تولید کند که با همکاری‌های بین‌المللی ساخته شده یا واکسنی را توسعه دهد که خودش تولید کرده است.

آزمایش‌های واکسن در اندونزی روی حدود هزار و ۶۰۰ داوطلب انجام خواهد شد.

شرکت سینوواک هنوز درباره این سخنان اظهارنظر نکرده است. این شرکت همچنین در حال همکاری با بنگلادش و برزیل برای انجام آزمایشات بالینی واکسن است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99051511245
  • خبرنگار : 71603