دکتر حسن رهایی در جریان بازدید فاطمه منصوری معاون استاندار سمنان از جهاددانشگاهی خواستار اعتماد بیشتر به مراکز علمی –دانشگاهی استان شد و اظهار کرد: متاسفانه بخش زیادی از طرحهای آموزشی و پژوهشی وخدمات تخصصی استان به مراکز دانشگاهی خارج از استان و از جمله تهران سپرده میشوند .
وی افزود: انتظار میرود که دستگاههای اجرایی طرحهای آموزشی و پژوهشی وخدمات تخصصی خود را به دستگاهها و مراکز علمی دانشگاهی فعال در استان بدهند.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان با اشاره به چهل سالگی جهاددانشگاهی، از این نهاد به عنوان نهادی برآمده از متن انقلاب اسلامی نام برد و تصریح کرد: جهاددانشگاهی به فرمان امام راحل و با هدف برقراری ارتباط جامعه و دانشگاه شکل گرفت اما به مروز ماموریتهای دیگری به این نهاد انقلابی سپرده شد.
وی جهاددانشگاهی را مولود انقلاب شکوهمند اسلامی دانست و گفت: نهادهای انقلابی همچون جهاددانشگاهی ریشه در آرمانهای بلند انقلاب اسلامی داشته و به واسطه ریلگذاری درست از سوی حضرت امام و شورای انقلاب فرهنگی وعنایت های ویژه مقام معظم رهبری، در طول چهار دهه گذشته مبدا تحولات بنیادی متعددی در بخشهای مختلف و خصوصا در حوزههای پژوهشی، آموزشی، رسانهای و فرهنگی و...بوده است.
رهایی با بیان اینکه جهاددانشگاهی داری سه خبرگزاری فعال در سطح ملی است گفت: جهاددانشگاهی با تاسیس خبرگزاری دانشجویان ایران-ایسنا، آغازگر یک جریان رسانهای موثر در سطح کشور شد.
این مدرس دانشگاه از ایسنا به عنوان یک رسانه جریانساز نام برد و خاطرنشان کرد: امروز بسیاری از جهانیان ایران اسلامی را از دریچه ایسنا میبینند.
وی به فعالیت منطقه خبری ایسنا در استان سمنان پرداخت و با اشاره به لزوم همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی با فعالان رسانهای در استان گفت: متاسفانه برخی از مسوولان در استان همکاری مناسبی با رسانهها ندارند و همین سبب شده که سهم استان از سبد رسانههای ملی، کمتر شود. ضمن اینکه در داخل استان نیز محدود کردن خبررسانی در برخی دستگاهها به مدیر استانی، در کنار عدم وجود برخی زیرساختها و کمبود امکانات و نیروی انسانی در رسانههای استانی، سبب شده که سهم شهرستانها از رسانههای استانی نیز کمتر باشد.
این فعال رسانهای با اشاره به اهمیت رسانه در جهان امروز و نقش آن در توسعه استان خاطرنشان کرد: باید برای به سرانجام رساندن برخی پروژهها، پیوست رسانهای داشت چرا که هیچ پروژهای به سهولت به سرانجام نمیرسد مگر اینکه دارای پیوست رسانهای باشد.
وی از آمادگی رسانههای وابسته به جهاددانشگاهی برای همکاری با مدیران اجرایی استان خبر داد و گفت: جهاددانشگاهی آمادگی دارد در این بخش با فعالسازی همه ظرفیتهای خود، کمککار استان و مدیران استان باشد.
رهایی با اشاره به برخی پروژههای بخش پژوهشی این نهاد گفت: پروژه رویان جهاددانشگاهی درمهدیشهر یکی از پروژههای مهم ما است که خوشبختانه با جذب اعتبارات لازم پیشرفت فیزیکی قابل توجهی داشته است.
رئیس جهاددانشگاهی استان با بیان اینکه دو ماموریت برای این پژوهشکده تعریف شده ادامه داد: مرکز تحقیقات درمان سرطان مبتنی بر فرد و مرکز بهنژاد دامی دو ماموریت تعریف شده برای این مرکز علمی است که امیدواریم با حمایت مسوولان استانی و تخصیص اعتبارات باقیمانده در تکمیل آن تسریع شود.
وی همچنین خواستار همکاری مسوولان استان برای نهایی شدن دو پروژه: پژوهشکده کویر سمنان و مرکز تولیدات گیاهی شاهرودشد.
انتهای پیام