فاطمه منصوری در حاشیه نشستی با رئیس و مسوولان جهاددانشگاهی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مسائل و مشکلات جهاددانشگاهی را نباید تنها مشکلات و مسائل این نهاد دانست بلکه مسائل و مشکلات جهاد همان مسائل و مشکلات مردم است چرا که جهاددانشگاهی نهادی است که به مردم خدمت میکند.
وی با بیان اینکه باید با همافزایی مشکلات جهاددانشگاهی را مرتفع کنیم ادامه داد: جهاددانشگاهی دستگاهی چابک و کارآمد است و خدمات این نهاد را قدر مینهیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان با بیان اینکه جهاددانشگاهی در مجموع ظرفیت عطیم و قابل توجهی دارد به فعالیتهای این نهاد در حوزههای مختلف و از جمله فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و رسانهای پرداخت و اضافه کرد: توجه توأمان به حوزههای پژوهش، آموزش و حوزه فرهنگ و رسانه میتواند زمینهساز جریانسازی در جامعه باشد و یکی از دلایل موفقیت جهاددانشگاهی نیز همین است.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل موفقیت جهاددانشگاهی استان نیز بهرهمندی همزمان از این سه بخش است خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی به واسطه برخورداری از این ظرفیت متنوع، توانمندی لازم برای جریانسازی در جامعه را دارد.
منصوری با بیان اینکه جهاددانشگاهی با وجود تعدد وظایف از بهرهوری بالایی برخوردار است گفت: یکی از دلایل این بهره وری بالا به ساختار چابک آن برمیگردد که بدون درگیرشدن با بروکراسیهای اداری و...میتواند بستر لازم را برای حرکت روبه جلو فراهم کند.
معاون استاندار سمنان بر ضرورت توجه بیشتر به آیندهپژوهی در دستگاهها و خصوصا جهاددانشگاهی تاکید و تصریح کرد: بخش پژوهشی جهاددانشگاهی استان میتواند در این بخش موثر باشد.
وی با بیان اینکه باید با بهرهگیری از آینده پژوهی جلوتر از زمان حرکت کنیم اضافه کرد: باید تلاش کنیم که شناخت بیشتری از آیندهای که فرارویمان است داشته باشیم.
وی با اذعان به اینکه جهاددانشگاهی در چهار دهه فعالیت خود به خودباوری رسیده ادامه داد: جهاددانشگاهی نهادی است که با ترجمان شعار "ما میتوانیم" به خود قیمت و ارزش داده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان بر ضرورت توجه بیشتر به ظرفیت نیروهای جوان تاکید کرد و افزود: متاسفانه بخشی از جوانان ما آنگونه که باید به تواناییهای خود باور ندارند لذا نهادی مثل جهاددانشگاهی میتواند با برنامهریزی این جوانان را در مسیر قرار دهد.
منصوری ضمن تمجید از عملکرد رسانه های جهاددانشگاهی و خصوصا خبرگزاری ایسنا به توانمندی بالای رسانهای در این نهاد انقلابی پرداخت و گفت: جهاددانشگاهی به واسطه برخورداری از رسانههای موثری همچون ایسنا میتواند منشاء اثر بیشتری باشد
وی با بیان اینکه برای هر کاری چه در حوزه سیاسی و چه در حوزه اقتصادی، اجتماعی و ...باید زمینه فرهنگی و پیوست رسانهای فراهم کرد اظهار کرد: هیچ فعالیتی در این حوزهها بدون پشتوانه و زمینه فرهنگی به نتیجه نمیرسد چرا که کار فرهنگی، پیشزمینه هر فعالیت و اقدامی است و بدیهی است که نقش رسانه در شکلگیری این زمینه فرهنگی بسیار مهم و بیبدیل است.
این مدیر مسوول بر ضرورت ارتباط مستمر با مردم تاکید و با اشاره به ظرفیت بالای رسانهای جهاددانشگاهی تصریح کرد: رسانهها با طرح نیازمندیها و ارائه راهکارها میتوانند به دولت و نظام کمک کنند.
وی بر ضرورت احصاء نیازهای آموزشی و زیرساختی از طریق پژوهشهای کاربردی تاکید و اظهار کرد: جدای از این مهم، باید متناسب با نیازهای واقعی جامعه، برای ارائه این آموزشها برنامهریزی کنید. ضمن اینکه همزمان و توأمان میتوانید از طریق ظرفیت بالای رسانهای خود به فرهنگ سازی در این حوزهها کمک کنید.
وی بر ضرورت بازسازی سرمایهاجتماعی به عنوان یک نیاز جدی نام برد و گفت: رسانهها در این مهم نقش بیبدیل و یگانهای دارند. ضمن اینکه رسانهها میتوانند همزمان، مشکلاتی که در جامعه وجود دارد را نیز منتقل و در خصوص آن به ارائه راهکار بپردازند، تا از این راهکارها در تصمیمگیریها و تصمیمسازیها بهره گرفته شود.
انتهای پیام