سردار "عبدالرضا ناظری" ظهر امروز ۱۳ مردادماه در آئین انعقاد تفاهمنامه همکاری دستگاهها در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی در استان کرمان، انعقاد این تفاهمنامه را یک کار بزرگ دانست و گفت: امروز شاهد هستیم در جامعه با وجود گسترش فعالین فضای مجازی در کمتر از کسری از ثانیه خبری در سطح جامعه و حتی خارج از کشور پخش میشود.
وی ادامه داد: هزینهای که اینگونه مسایل در جامعه امروز برجای میگذارد، بعضا کمتر از تاثیرات دشمنیهای دشمنان قسم خورده بر جامعه برجای میگذارند، نیست و دشمن همواره به دنبال این است که توانمندی اسلام، نظام دینی و اسلامی را زیر سوال ببرد و متاسفانه این مسایل و آسیبها آب در آسیاب دشمن ریختن است.
فرمانده نیروی انتظامی استان کرمان اظهار کرد: نیروی انتظامی امروز سازمانی است که در کنار اجرای ماموریتهای خودش، به تنهای بار خیلی از سازمانها و دستگاههای دیگر را نیز به دوش میکشید و شاهد مظلومیت نیروی انتظامی که هیچ نقشی در برخی رخدادها نداشته؛ هستیم. بهطور مثال اگر فرد قتلی انجام می دهد، همه آن را از چشم نیروی انتظامی میبینند.
وی با تبیین آسیبهای اجتماعی و تاثیر آن بر جامعه عنوان کرد: خیلی وقتها این افراد آسیب دیده در جامعه آسیب زن میشوند و میخواهیم این جمع حاضر (دادگستری، نیروی انتظامی، بهزیستی، دانشگاه و شهرداری )مطالبهگر از سایر دستگاهها باشند زیرا درمان و پاکسازی جامعه، کاری هزینه بر برای سازمانهای این جمع خواهد بود.
ناظری بر لزوم احیای حقوق افراد تاکید و افزود: باید از دستگاهها مطالبهگری کنیم که چرا فرضا این اقدام انجام و این آسیب رخ داده است. دستگاهها در قبال کارهایشان باید پاسخگو باشند.
وی با تاکید برآنکه هر نهاد و سازمانی که در کاهش آسیبهای اجتماعی نقش دارد، باید پای کار بیاید، عنوان کرد: متاسفانه شاهد هستیم برخی ارگان ها و دستگاه به ویژه در حوزه مسائل اجتماعی در دادن اطلاعات حساسیت زیادی به خرج می دهند و اطلاعات را به سایر دستگاه های مربوطه نمی دهند. در بسیاری از پروندهها این ملاحظات الزامی نیست و فقط در پروندههای امنیتی باید ملاحظاتی داشته باشیم .
فرمانده انتظامی استان کرمان عنوان کرد: تجربه پرونده های موجود نشان می دهد که اگر فردی دارای اختلافات خانوادگی بوده به جای آنکه به کلانتری مراجعه کند، به بهزیستی ارجاع داده می شد و تحت یکسری مشاوره های خانوادگی قرار می گرفت، دیگر بعد از گذشت مدتی شاهد قتل یک دختر یا همسر و ... نمی بودیم.
وی خاطر نشان کرد: برخی از آسیبهای اجتماعی تبعات منفی برای نظام دارد و اگر دستگاههای متولی به موقع ورود پیدا کنند این آسیبها رخ نخواهد داد و از تبلیغات منفی دشمنان نیز جلوگیری خواهد شد.
به گزارش ایسنا، "عباس صادقزاده" مدیرکل بهزیستی استان کرمان نیز در این آئین، ضمن تشکر از پلیس و مجموعه فرماندهی انتظامی استان که با رویکرد اجتماعی با سازمان بهزیستی همگام بوده است، گفت: رشد مشکلات و معضلات اجتماعی در بعد کمی و کیفی بر هیچ کس پوشیده نیست و این اتفاق نیز مختص ایران نبوده بلکه در تمام دنیا شاهد تعدد، تنوع و نو پدید بودن آسیبهای اجتماعی هستیم.
صادق زاده با اشاره به مشکلات متعدد در جامعه ادامه داد: استان کرمان به نوعی درگیر مشکلات و آسیبهای اجتماعی بوده و سازمان بهزیستی به عنوان سازمان متولی در امر سلامت جامعه بیشتر به این مسایل رسیدگی می کند.
مدیرکل بهزیسنی استان کرمان بیان کرد: با توجه به اینکه در جامعه با مسایل نو پدید اجتماعی روبرو هستیم باید در قبال آنها سازکار جدید و به روز ایجاد کنیم و معمولا برنامههای قبلی در حال حاضر پاسخگوی حل آسیب های اجتماعی نخواهد بود.
وی بر لزوم افزایش هم افزایی در جامعه عنوان کرد: امیدواریم با هماهنگسازی دستگاههای متولی در این امر بتوانیم به نتایج بهتری دست پیدا کنیم.
صادقزاده به تبیین تفاهمنامهها همکاری دستگاهها در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی در استان کرمان اشاره کرد و افزود: با انعقاد این تفاهمنامهها میتوان ساز و کار موثرتری برای ورود به بحرانهای امروزی داشته تا بتوانیم رضایتمندی را در جامعه ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: بر اساس فرامین مقام معظم رهبری و تاکید بر هم افزایی در جامعه ما باید مردم، مساجد، معلمان و روحانیت را نیز در کنار سازمانهای متولی قرار دهیم و از ظرفیتهای موجود، فکر نو خلق کرده و براساس آن برنامهریزی کنیم.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان اظهار کرد: باید مسایل اجتماعی را مدیریت کرده و در قبال آن سازکار ارایه دهیم تا جایی که بعضی از آنها را به فرصت تبدیل کنیم و امیدواریم با انجام چنین تفاهمنامههای آمار آسیبهای اجتماعی را کم کرده و مسایل جامعه را به دست خودمان سازماندهی و مدیریت کنیم.
انتهای پیام