نماینده ولی فقیه در ارتش: ابراهیم‌وار وارد میدان مواسات و همدلی شویم

نماینده ولی فقیه در ارتش گفت: عید قربان از آن جهت که ما را به نوعی به تمرین آزادی نفس دعوت می‌کند و ما را برای رهایی از اسارت خویش یاری می‌کند، دارای جایگاه والایی در ارزش‌های اسلامی است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن تقدیر، تشکر و حمایت از ستاد برگزاری رویش همدلی عید قربان در سراسر کشور گفت: عید قربان از بزرگ‌ترین اعیاد اسلامی به شمار می‌رود که دارای آداب، احکام و دستورات خاصی است؛ از جمله قربانی کردن در راه خدا و خرج کردن آن به خصوص در میان محتاجان.
وی افزود: عید قربان از آن جهت که ما را به نوعی به تمرین آزادی نفس دعوت می‌کند و ما را برای رهایی از اسارت خویشتن به خویش دعوت می‌کند و این یکی از بزرگ‌ترین مشکلات بشر در طول زندگی بوده است، به همین دلیل دارای جایگاه بالا و والایی در ارزش‌های اسلامی است.
حجت‌الاسلام محمدحسنی خاطرنشان کرد: در عید قربان خوب است دست به جیب شویم و با ذبح اسماعیل‌های خود به مساکین؛ فقرا؛ نیازمندان و گرفتاران حوزه معیشت و اقتصاد کمک کنیم. اگر حضرت ابراهیم علیه‌السلام توانست در طول تاریخ نام و راهش زنده بماند به خاطر این بود که از محبوبش یعنی پسر خود اسماعیل علیه‌السلام گذشت.
نماینده ولی فقیه در ارتش تصریح کرد: امروز هم در چنین شرایطی قرار داریم. درست است که خداوند از ما نخواسته که پسرمان در راه او قربانی کنیم اگرچه در بحث شهدای مدافعین حرم هستند کسانی که ابراهیم‌وار فرزندان خود را به قربانگاه می‌فرستند و همانطور که حضرت ابراهیم عمل کرد، اینها نیز از پسران خود برای حفظ مکتب و ارزش‌های اسلامی می‌گذرند اما در شرایط فعلی از مهم‌ترین مشکلات جامعه اسلامی به خاطر شیوع بیماری کرونا بیکار شدن بسیاری از انسان‌های آبرومندی است که هم کار داشتند و هم کارآفرین بودند و هم خودشان نان می‌خوردند و هم به دیگران نان می‌رساندند اما به خاطر پیدایش ویروس منحوس کرونا بسیاری از افراد آبرودار در جامعه اسلامی گرفتار کمبودهای مالی و اقتصادی شدند و این تأثیر منفی در روابط خانوادگی و روابط اجتماعی می‌گذارد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان مطلب فوق گفت: حسنی گفت: شایسته است با تأسی به حضرت ابراهیم علیه‌السلام از محبوبان خود برای رضای خدا بگذریم. آن روز محبوب حضرت ابراهیم پسرش بود و امروز شاید برای ما همان مال و داراییمان باشد که در اختیار خودمان است و برای رضای خدا باید از آن بگذریم و با این پویش‌های مردمی و انجام کار نیک برای دستگیری از فقرا اقدام کنیم تا عید ما به معنای واقعی عید شود.
وی اضافه کرد: کسی که در عید قربان به فکر فقرا نباشد عیدش عید واقعی نیست، عید آن زمانی است که بتوانیم دست افتاده‌ای را بگیریم. این پویش‌های مردمی که بعضی از خواهران و برادران خوبمان با تفکرات انقلابی و اسلامی راه اندازی می‌کنند مصداق روشنی از عید اسلامی است و اگر عید بگذرد و تحولی در ما نسبت به دستگیری دیگران به وجود نیاید خب رسماً عید است اما به معنای واقعی تحقق پیدا نکرده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی تأکید کرد: همانطور که می‌دانید در اسلام قرض کردن مکروه است اما در ارتباط با عید قربان روایت عجیبی از اهل‌بیت(ع) هست که می‌فرماید حتی اگر پول نداشتید، قرض بگیرید و قربانی تهیه کنید و میان مردم تقسیم کنید و مطمئن باشید که خداوند جای آن را پر می‌کند.
 

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 99051007111
  • خبرنگار :