عمارت هنرمند میزبان برنامه شاهنامهخوانی بود و غلامرضا خوشحالپور، نقال پیشکسوت اصفهان که همگان او را با نام هنری بستور میشناسند، ساعتی مهمان ویژه این برنامه شد.
خوشحالپور، با بیان اینکه نقالی را از پدربزرگش آموخته، به شرح ۳۸ سال فعالیت هنری خود پرداخت و نسبت به مهجور بودن شاهنامه در بین نسل جوان انتقاد کرد. او گفت: صادق نبودن و از گذشته تعریف نکردن ما برای فرزندانمان باعث شده تا شاهنامهخوانی در بین نسل جوان، حضور کمرنگی داشته باشد و جوانان ما با تاریخ کهن ایران آشنایی نداشته باشند.
به گزارش ایسنا، این شاهنامهخوان خاطرنشان کرد: بها دادن به ادبیات کهن ایران از اهمیت بالایی برخودار است و ما باید پیشینه درخشان کشورمان را به نسل جدید منتقل کنیم تا آنها نیز میل به حضور در چنین رویدادها و مجالسی را داشته باشند.
خوشحال پور با تاکید بر اینکه شاهنامهخوانی میتواند در زندگی به هر فردی کمک کند، ادامه داد: شاهنامه فردوسی به ما وطن پرستی، هموطن دوستی و دینداری را یاد میدهد و باعث میشود که ما ایرانیان یکدیگر را دوست بداریم و در سایه اتحاد با یکدیگر آیندهای روشن داشته باشیم.
او افزود: اگر بتوانیم مردم ایران را با شاهنامهخوانی پرورش دهیم و آنها را با آداب و رسوم کهن ایران آشنا کنیم، ایرانیان متوجه گذشته پر افتخارشان خواهند شد و به این فرهنگ افتخار خواهند کرد.
این نقال، خواستار تداوم برگزاری برنامههای شاهنامهخوانی شد و به عمارت هنرمند پیشنهاد داد که به عنوان یک مرکز هنری وابسته به سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان، روزهای دوشنبه اول هر ماه را به اجرای شاهنامهخوانی اختصاص بدهند بلکه بشود از این طریق جوانان را با آداب و رسوم ایران کهن آشنا کرد.
انتهای پیام