به گزارش ایسنا، روزنامه الحره آمریکا نوشت، شرکت کنندگان در این تجمع شعارهایی مانند "تلاش برای لغو تحریم ها. .. تلاش برای صلح و ثبات" سر دادند.
طبق اعلام ترتیب دهندگان این تجمع، به دلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی ویروس کرونا تنها ۵۰ تن در این تجمع شرکت داشتند.
عبدالله عمرو ابوالقاسم، یکی از ترتیب دهندگان تجمع گفت، آنها یادداشتی را به کنگره تحویل داده و طی آن خواستار حمایت برای حذف نام کشورشان از لیست کشورهای حامی تروریسم شدند.
وی افزود، فعالان و اعضای جنبش های مسلح سودان با حذف نام این کشور از لیست تروریسم مخالف هستند زیرا از بازگشت به سیستم قدیمی هراس دارند اما تاثیر منفی تحریم ها بر مردم بسیار سنگین است و پس از ۳۰ سال وقتش رسیده که تحریم ها برداشته شود.
امیره عقارب، کاردار سفارت سودان در آمریکا در گفتگو با الحره اعلام کرد، مردم سودان پس از انقلابی که برای داشتن زندگی آزادانه و در امنیت کردند، حق دارند خواست خود را برای حذف نام کشورشان از این لیست ابراز کنند.
وی گفت، کشورش به ویژه پس از دریافت حمایت جامعه بین الملل از طریق کنفرانس حامیان سودان در برلین به تمامی شروط برای حذف نامش از لیست عمل کرده است.
این تجمع مردم سودان در مقابل کنگره با تحرکات رسمی میان دولت سودان و آمریکا درباره حذف نام سودان از لیست تروریسم همزمان است.
عبدالله حمدوک، نخست وزیر سودان از زمان تصدی این پست اعلام کرده حذف نام سودان از لیست تروریسم از اولویتهای دولتش خواهد بود.
پیش از این آمریکا و سودان از دستیابی به تفاهم درباره جبران حمله "یو اس اس اس کول" در یمن خبر دادند و انفجارها در تانزانیا و کنیا پیشرفت قابل توجهی داشتند.
با وجود تکذیب سودان، خانوادههای قربانیان، این کشور را به دست داشتن در این حملاتی که تشکیلات القاعده برعهده گرفته متهم می کنند. سودان در دهه ۹۰ میزبان اسامه بن لادن، سرکرده القاعده بود.
سودان در سال ۱۹۹۰ به دلیل حمایت از تروریسم و داشتن کارنامه سیاه در حوزه حقوق بشر در لیست تحریم های آمریکا قرار گرفت.
انتهای پیام