به گزارش ایسنا و به نقل از ام.آی.تی نیوز، دانشمندان در روند جست و جوی درمان برای برخی از پیچیدهترین بیماریها، به بررسی روده انسان پرداختهاند.
میکروبیوم روده انسان، میلیاردها باکتری را شامل میشود که نقش مهمی در عملکرد بدن او بر عهده دارند اما درک جامع این باکتریها تا همین چند وقت اخیر و پیش از ابداع ابزارهای جدید محاسباتی، غیرممکن بود.
شرکت آمریکایی "فینچ تراپیکز"(Finch Therapeutics)، یکی از چندین شرکتی است که سعی دارند راههای درمان جدیدی ارائه دهند. این شرکت، با متخصصان بسیاری همکاری میکند تا درمانهایی مبتنی بر میکروبیوم روده ارائه دهد و در این زمینه با شرکتهای قدیمیتری که سرمایههای بیشتری دارند، رقابت میکند.
فینچ تراپیکز اخیرا یک روش درمان مبتنی بر میکروبیوم ارائه داده که مورد تایید "سازمان غذا و داروی آمریکا"(FDA) قرار گرفته است.
این شرکت در حال حاضر نیز به پژوهشهای خود در مورد ارتباط میان سلامت روده، سوخت و ساز، ایمنی و عملکرد بدن ادامه میدهد تا بتواند داروهای جدیدی را برای بیماریهای مزمن مانند هپاتیت ب و اختلال اوتیسم کشف کند.
"مارک اسمیت" (Mark Smith)، از بنیانگذاران فینچ تراپیکز گفت: زیستشناسی، حوزه پیچیدهای است و ما هنوز در مراحل ابتدایی کشف آن به سر میبریم اما بسیاری از پژوهشهای بالینی، تاثیر سلامت روده را در بهبود بیماریها نشان میدهند.
وی افزود: در حال حاضر حدود ۳۰۰ آزمایش بالینی در حال انجام شدن هستند که ارتباط میان میکروبیوم روده را با بیماریهایی مانند آلزایمر و انواع سرطان مورد بررسی قرار میدهند.
اسمیت ادامه داد: قدم بعدی ما، تلاش برای درک وسعت به کارگیری این روش خواهد بود. ما در دو سال آینده، کارآیی این روش را برای درمان بیماریهایی مانند اوتیسم، هپاتیت ب، کولیت روده و بیماری کرون بررسی خواهیم کرد.
انتهای پیام