کارشناس مهدویت پاسخ داد

چگونه با ازدواج درست، نسلی منتظر تربیت کنیم؟!

کارشناس برجسته مهدویت تربیت نسل منتظر را عنصری دانست که باید با ازدواج صحیح و در دورن کانون خانواده شکل گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا نصوری معاونت تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت کشور در گفت وگو با ایسنا گفت: تربیت نسل منتظر باید در درون کانون خانواده شکل گیرد و مهمترین سنگ بنای این کانون هم انتخاب درست و شایسته با محوریت اصول منتظرانه است.

وی افزود: وقتی انتخابی سالم و درست و مبتنی بر ارزش های الهی باشد، آن زمان است که می توان روی نیت ها نیز کار کرد و نیت ساخت یک زندگی ایدآل را روی محور انتظار چید.

وی گفت: باید یکسری رویکردها برای تربیت نسل منتظر به لحاظ تربیتی که مهمترین آن در نهاد خانواده شکل می‌گیرد تعریف شود که زنان نقش اهم در این زمینه دارند.

این کارشناس مهدویت با ذکر این مطلب که انتظار حرکت، پویایی و آمادگی لازم برای رسیدن به آینده‌ای بهتر است، گفت: بنابراین انتظار پویا باید منجر به تربیت نسل منتظر شود و اگر این اتفاق بیفتد یک منتظر واقعی برای این حرکت عظیم و آینده‌ای سرشار از خوبی‌ها تربیت خواهد شد.
این مدرس مرکز تخصصی مهدویت کشور با بیان این‌ که «آنچه در سخنان ائمه ‌(ع) مشاهده می‌کنیم این است که انتظار باید همراه با حرکت بالنده، رشد و پویایی باشد» گفت: این انتظار بدون تردید در تربیت نسل منتظر نقش بسزایی خواهد داشت زیرا انتظار به معنای چشم‌ به راهی همراه با امید و تلاش است که به تربیتی آگاهانه و پیش‌ برنده منجر می‌شود.
نصوری عنوان کرد: از لحاظ تربیتی، تربیت نسل منتظر یعنی فراهم کردن زمینه‌های رشد و بالندگی استعدادهای آدمی که انسان را برای فهم معانی برجسته و بالاتر در ادامه زندگی آماده می‌کند.
وی با اشاره به این‌که «درک مفهوم بندگی خدا جز در سایه حکومت عدل مهدوی و قرار گرفتن در زمره یاران آن ذخیره الهی و راهی جز انتظار صحیح ندارد» گفت: وقتی سخن از تربیت نسل منتظر می‌شود منظور این است که افرادی برای آن حکومت عدل جهانی مهدوی تربیت شوند و خود را آماده ظهور آن حضرت و پیوستن به سپاه او کنند.
وی ادامه داد: تربیت چنین نسلی به لحاظ تربیتی در نهاد خانواده شکل می‌گیرد و بانوان مهترین نقش را در این کانون مقدس دارند، زیرا هم به لحاظ عاطفه و محبت و هم به لحاظ رسالتی که در نظام خانواده دارند در تربیت نسل منتظر کانونی‌ترین نقش را بر عهده دارند.
نصوری اظهارکرد: چنان که مقام معظم رهبری فرمودند هنوز جایگاه واقعی زنان در نظام هستی برای مردم جا نیفتاده و دنیای غرب نگاه ابزاری نسبت به زنان دارد و شخصیت زن به معنای واقعی در جامعه بشری معین نشده است.
وی با تاکید بر این‌که «تربیت نسل منتظر از طریق نظام خانواده و به ویژه مادران محقق می‌شود» گفت: در این نوع تربیت عواطف و احساساتی همچون عشق‌ورزی، محبت شدید نسبت به محبوب و توجه همیشگی به آن خود را نشان می‌دهد به عنوان مثال در تربیت نسل منتظر باید جنبه جذبه و کشش را تقویت کنیم به این معنا که یکی از اساسی‌ترین عوامل ارتباطی بین انسان‌ها که جذابیت ایجاد می‌کند عاطفه و مهربانی است که در نظام خانواده و تربیت نسل منتظر باید این معنا تقویت شود.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج مازندران تاکید کرد: نظام خانواده باید این بعد عاطفی را در فرزندان به شدت تقویت کند تا در شرایط آرمانی حکومت امام عصر(عج) این جنبه‌های عاطفی قبل از حضور آن حضرت در نسل منتظر نهادینه و تقویت شود تا بتواند خود را در کنار امامی که همه مهربانی‌ها و زیبایی‌ها را در وجود خود دارد قرار دهد.
این مدرس مرکز تخصصی مهدویت با بیان این‌که « در تربیت نسل منتظر ایجاد عشق ماندگار به آخرین ذخیره الهی است»، تصریح کرد: تمام محبت‌ها، ولایت و پیوندها در نهایت تبدیل به یک عشق حقیقی و ماندگار می‌شود و نسل منتظر خود را برای رسیدن به آن روز موعود آماده کرده و لحظه شماری می‌کند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۳ مرداد ۱۳۹۹ / ۲۳:۵۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99050301833
  • خبرنگار :