محمد رسول شیخی زاده امروز(2مرداد) در جلسه اشتغال مددجویان با حضور دکتر ارسطو گویلی رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، کارآفرینی و گردشگری شورای شهر سنندج و کارشناسان سازمان فنی و حرفهای، اظهار کرد: این جلسه باهدف بررسی و ارائه راهکارهای رسیدن به اشتغال و توانمندسازی مددجویان از طریق سرمایهگذاری در بخشهای مختلف برگزار شده است.
وی افزود: اشتغال مددجویان از طریق پرداخت تسهیلات، آموزش، مشاوره، راهبری و هدایت شغلی و کاریابی انجام میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان بیان کرد: فروش محصولات و تولیدات مددجویان یکی از حمایتهای مجتمع اقتصادی کمیته امداد از طرحهای اشتغال افراد تحت حمایت است.
شیخی زاده ذکر کرد: این نهاد از هرگونه طرح و پیشنهاد و ایده مددجویان در جهت کارآفرینی و راهاندازی طرحهای شغلی حمایت میکند.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان این استان پرداختشده، تصریح کرد: با این مبلغ تسهیلات چهار هزار و ۲۰۰ شغل ایجادشده است.
در ادامه این جلسه، دکتر ارسطو گویلی، رئیس کمیسیون سرمایهگذاری, کارآفرینی و گردشگری شورای شهر سنندج ضمن ابراز خرسندی از برنامههای اشتغال کمیته امداد عنوان کرد: مددجویان کمیته امداد، سازمان فنی و حرفهای و صاحبان مشاغل و کارگاههای صنعتی سه ضلع یک مثلث هستند که در زمینه کمک به اشتغال مددجویان باید موردبررسی قرارگرفته شود.
وی افزود: صاحبان کارگاههای صنعتی باید مشاغل و تخصصهای موردنیاز خود را اعلام کنند و مددجویان نیز متناسب با این نیاز آموزش فنی و حرفهای داده شوند.
گویلی گفت: ایجاد اشتغال برای افراد، نیازمند تعامل و همکاری سازمانها، ادارات و کارفرماها است.
وی بیان کرد: برنامهریزی لازم در جهت تهیه بانک اطلاعاتی صاحبان مهارت در بین مددجویان یکی از کارهای ضروری است که میتواند دررسیدن به ایجاد اشتغال کمک کند.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، کارآفرینی و گردشگری شورای شهر سنندج، همکاری لازم در جهت تشکیل کانون خیرین کارآفرین با استفاده از ظرفیتهای موجود در جهت بسط و گسترش خدمات، تهیه کارتهای خرید با تخفیفات ویژه جهت مددجویان و همچنین تلاش درجهت توسعه و ایجاد اشتغال از طریق نصب پنل خورشیدی را از کارهایی عنوان کرد که میتواند به نفع مددجویان و اقشار نیازمند باشد.
انتهای پیام