امان الله طوقی در خصوص ارزش غذایی این گیاه گفت: کینوا جزو شبه غلات محسوب شده ومنبع اصلی انواع پروتئین، آهن، فیبر و در حالت عادی مغذی تر از برنج وگندم است
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان افزود: طول دوران رشد کینوا بین ۴ تا ۵ ماه می باشد وامسال کاشت وبرداشت آن در استان بصورت مکانیزه انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه کینوا در دنیا به عنوان خاویار گیاهی معروف است خاطرنشان کرد: از این گیاه مقاوم به خشکی وشور زیست برای غنی سازی آرد، ماکارونی وبیسکویت استفاده میشود وحتی سازمان جهانی فائو ارزش غذایی آن را با شیر خشک مقایسه میکند.
انتهای پیام