معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان:

آموزش‌های خانوادگی و فرهنگی در کنار سایر آموزش‌ها ارائه شود

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: آموزش‌های خانوادگی و فرهنگی لازم است در کنار سایر آموزش‌ها ارائه شود.

محمود ثمینی امروز چهارشنبه یکم مرداد در جلسه ویدئو کنفرانس کارگروه اجتماعی، فرهنگی،  سلامت زنان و خانواده با اشاره به پدیده خودکشی به‌عنوان یک آسیب اجتماعی جبران‌ناپذیر و قرار گرفتن لرستان به‌عنوان پایلوت کشوری بیان کرد: با توجه به بررسی‌های انجام شده و آمارهای موجود استان علیرغم داشتن مردم دین‌باور، خانواده‌دوست، خونگرم، عاطفی و بافرهنگ،  بنا به دلایل مختلف دارای آمار بالایی در این زمینه است که لازم است با انجام اقداماتی مؤثر و پیشگیرانه از این پدیده شوم جلوگیری شود.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با بیان اینکه ممکن است تمام اقشار در معرض این آسیب باشند گفت: لازم است برای پیشگیری در این زمینه اقداماتی از قبیل اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و آموزش در مناطقی که بیشتر در معرض آسیب هستند انجام پذیرد.

وی خاطرنشان کرد: طرح این موضوع در کارگروه اجتماعی و فرهنگی نشان از اهمیت و به معنای آن است که همه دستگاه‌های اجرایی باید در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

ثمینی افزود: ما باید به دنبال راه‌حلی برای این موضوع باشیم و معمولاً آسیب‌ها به آگاهی یا عدم آگاهی افراد مربوط می‌شوند که لازم است از موارد تأثیرگذار مثل روحانیون،  جامعه شناسان و روانشناسان و... استفاده شود و صداوسیما اطلاع‌رسانی لازم را در مورد آسیب‌های اجتماعی ارائه دهد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان نقش دانشگاه‌ها و آموزش‌وپرورش را در اطلاع‌رسانی و آموزش‌های لازم مهم خواند و گفت به‌منظور پیشگیری،  ارائه آموزش‌های بهداشتی، خانوادگی و فرهنگی لازم است در کنار سایر آموزش‌ها انجام شود.

ثمینی با بیان این نکته که معمولاً درزمینهٔ خودکشی،  زنان خانه‌دار  به‌عنوان قشر آسیب‌پذیر بیشتر دیده می‌شود بر ضرورت آگاهی‌بخشی،  ارتقاء معلومات و آموزش تاب‌آوری تأکید کرد و گفت: درزمینهٔ اطلاع‌رسانی و امور فرهنگی و اخبار مربوط به خودکشی لزوم ساماندهی اخبار مربوطه ضروری است تا التهاب آفرینی در جامعه ایجاد نشود.

معاون استاندار با تأکید بر ضرورت عدم دسترسی به ابزارهای مورد استفاده،  نظارت لازم بر مراکز توزیع برخی از اقلام  و داروها توسط جهاد کشاورزی و اداره دامپزشکی و ... را مهم و مؤثر عنوان کرد و ادامه داد: این‌گونه محصولات حساب شده و در قالب چهارچوب قانونی توزیع شوند و در دسترس همه افراد قرار نگیرند.

معاون استاندار لرستان با اشاره به پایلوت قرار گرفتن لرستان  درزمینهٔ پیشگیری از خودکشی گفت: باید مطالعات و اقدامات ما به‌گونه‌ای باشد که برای کشور مثمر ثمر بوده و به این منظور لزوم همکاری و انسجام  همه دستگاه‌های اجرایی استان ضروری است.

این مسئول در ادامه به موضوع ناباروری و اقدامات خوبی که در این زمینه در جهاد دانشگاهی استان لرستان اتفاق افتاده اشاره کرد و افزود: در این مجموعه هم از نظر تحقیقات علمی و هم بحث عملکرد و درمان اقدامات خوبی صورت گرفته است.

 وی با اشاره به تنگناهای اقتصادی و کاهش آمار ازدواج‌ها و از طرفی کاهش فرزندآوری در جامعه، گفت: به‌منظور تولید نسل،  جوان‌سازی جامعه و شادابی آن لازم است این مرکز تقویت شود.

ثمینی به بضاعت مالی زوجین جوان اشاره کرد و گفت: بانک‌ها در این زمینه، وام‌هایی را در اختیار افرادی که با مشکل ناباروری مواجه هستند قرار دهند.  

وی در پایان با تبریک سالروز ازدواج به مناسبت ازدواج حضرت علی (ع)   و حضرت فاطمه (س)  اشاره کرد و یادآور شد: همه ما باید کمک کنیم تا با فراهم آوردن شرایط ازدواج و تسهیل در این زمینه جامعه به سمت فرزند آوری تشویق شده و با جوان‌سازی جامعه  فاصله خود را با میانگین سن جوانی کاهش دهیم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۲۳:۰۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99050100969
  • خبرنگار : 50176