سعید محمدی پور در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: عدم ثبت اطلاعات در سامانه تخلف بوده و با متخلفین با عناوین احتکار و عرضه خارج از شبکه برخود و به مراجع قضایی ارسال خواهند شد.
به گفته این مقام مسئول بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار تمام کارخانجات تولیدی و واردکنندگان تایر علی الخصوص نمایندگان توزیع و خرده فروشی ها مکلف هستند اطلاعات تولید، واردات و فروش انواع الاسیتک سبک و سنگین با ارز نیما در سامانه تجارت داخلی را به تفکیک خودرو و خریدار ثبت کنند.
وی همچنین از انجام بیش از ۱۴۰۰ فقره بازرسی در حوزه لاسیتک وروغن موتور در سه ماهه اول سال جاری خبر داد و گفت که این بازرسی ها منجر به تشکیل ۱۲۳ پرونده شده که مراتب جهت بررسی و صدور حکم به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
به گزارش ایسنا، بر اساس تصمیم اخیر ستاد تنظیم بازار مجددا تاکید شد که لاستیکهای وارداتی و داخلی اعم از سبک، سنگین جادهای و خارج جاده در سامانه جامع تجارت داخلی عرضه شود.
همچنین لاستیکهای وارداتی و تولید داخل با ارز ۴۲۰۰ تومان باید مطابق با ضوابط قبلی یعنی میزان پیمایش و حواله عرضه شود و عرضه لاستیکهای وارداتی و تولید داخل با ارز نیما نیز باید در سامانه جامع تجارت و از طریق شبکه مجاز با ثبت کامل اطلاعات خریدار، شماره پلاک، کارت پیمایش، میران پیمایش و ... صورت گیرد.
لازم به یادآوری است که اوایل خردادماه ارز دولتی برای واردات لاستیک حذف شده و ارز تخصیصی به این گروه کالایی نیمایی شد که به گفته سخنگوی انجمن تولیدکنندگان تایر باتوجه به اینکه ۴۰ درصد ارزش مواداولیه را مواد خارجی و وارداتی تشکیل میدهد، هرگونه تغییر نرخ ارز به میزان این ۴۰ درصد مستقیما بر قیمت تمامشده اثرگذار است و آن را افزایش میدهد. در نهایت هم اوایل تیر ماه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مجوز افزایش ۳۰ درصدی قیمت انواع تایر را به شرکتهای تولیدکننده ابلاغ کرد.
انتهای پیام