به گزارش ایسنا، محمد صالح خالقی دبیر شبکه فن بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این طرح با همکاری ۵۰ کارگزار تبادل فناوری ( بروکر) در سراسر کشور از ۷ اردیبهشت ماه سال جاری آغاز به کار کرد. طرح جهش تجارت فناوری، برای دستیابی به سه هدف عمده تلاش میکند. بازاریابی محصولات دانشبنیان و فناورانه، سرمایهگذاری بر روی استارتاپها، طرحهای فناورانه و اختراعات و همچنین رفع نیاز فناورانه صنایع بزرگ، سه هدفی هستند که این طرح دنبال میکند.
وی افزود: تا کنون حدود ۱۹ میلیارد تومان قرارداد در قالب این طرح امضاء شده است و برای امضای ۳۰ میلیارد تومان قرارداد بالقوه نیز برنامهریزی صورت گرفته است. این طرح بروکر محور است و برای تعامل مستقیم با بیش از ۵ هزار شرکت دانشبنیان و دیگر فعالان زیست بوم، از ظرفیت ۵۰ بروکر حرفهای در سراسر کشور استفاده شده است.
خالقی ضمن تاکید بر لزوم حمایت از فعالیتهای بخش خصوصی برای توسعه تبادل فناوری، افزود: کارگزاران تبادل فناوری(بروکرها)، برای انجام وظایف خود از حمایت مادی و معنوی برخوردار میشوند. بروکرها علاوه بر دریافت حقالزحمه، برای عقد قرارداد، جایزه دریافت میکنند.
وی همچنین بیان کرد: همچنین شبکه فن بازار معاونت علمی به بروکرهای برتر یک جایزه ویژه نیز اهداء میکند. این جایزه بر اساس نوع و تعداد قرارداد و زمان انعقاد و مفاد آن، به صورت نقدی پرداخت میشود. سقف این جایزه تا ۳۰۰ میلیون ریال است. امیدوار هستیم با فعال کردن ظرفیت تمام شبکه فن بازار و با تکیه بر توان جوانان متعهد کشور، بتوانیم در سال جاری رونق و جهش بیشتری در حوزه تبادل و تجارت فناوری ایجاد کنیم.
انتهای پیام