رونمایی از دستگاه تنفس مصنوعی قابل حمل در شیراز

دستگاه تنفس مصنوعی قابل حمل (ونتیلاتور پرتابل) با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو و مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت، در شیراز رونمایی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز شنبه ۲۸ تیر در مراسم رونمایی از دستگاه تنفس مصنوعی قابل حمل، گفت: این نمونه اولیه دستگاه ونتیلاتور پرتابل بوده و با نام "نفس" در شیراز تولید شده است.

مهرزاد لطفی گفت: این ونتیلاتور برای کمک به بیماران دارای مشکل حاد تنفسی، به ویژه مبتلایان به کووید۱۹، کاربرد دارد.

او قابل حمل بودن آن را یک ویژگی مهم دانست و خاطرنشان کرد که پرتابل بودن امکان استفاده دستگاه در اورژانس و زمان جابه جایی بیماران و کسانیکه خارج از بیمارستان بستری هستند را فراهم می‌کند.

لطفی خاطرنشان کرد: این کار با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و شرکت کارخانجات مخابراتی ایران انجام شده است و امیدواریم با حمایت وزارت بهداشت به مرحله تولید و بهره برداری برسد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بسیاری از مبتلایان کووید۱۹ در منزل یا نقاهتگاه بستری هستند، تولید این دستگاه می‌تواند نقش موثری در افزایش سرعت بهبودی این بیماران داشته باشد.

لطفی با یادآوری اینکه دستگاه یاد شده قابلیت اتصال به تلفن همراه پزشک و پرستار را دارد، گفت: تولید این دستگاه برداشتن گامی در مسیر تحقق اهداف سال جهش تولید و حرکتی ارزنده در شرایط بحران کروناویروس برای کمک به بیماران است.

به گزارش ایسنا، این دستگاه تنفس مصنوعی قابل حمل، نخستین ونتیلاتور مجهز به تکنولوژی "آی.او.تی" برای بهره‌مندی از زیرساخت اینترنت محسوب می‌شود.

ایده ساخت این دستگاه 10 اردیبهشت امسال و به دنبال گسترش بیماری کووید19 شکل گرفت و اکنون نمونه اولیه آن تولید شده است.

دستگاه یاد شده دارای امکان اتصال به دو شبکه بی سیم LORA و GPRS بوده و به صورت پرتابل، امکان دستیابی تیم درمان به تمامی پارامترهای موردنیاز در مورد علایم حیاتی بیماران حاد تنفسی به ویژه مبتلایان به کووید ۱۹ را فراهم می کند.

از دیگر ویژگی‌های این دستگاه تنفس مصنوعی، ایجاد امکان دسترسی آنلاین به ایستگاه پرستاری از درون آمبولانس، اتاق ایزوله یا منزل است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۸ تیر ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99042820781
  • خبرنگار :