حجتالاسلاموالمسلمین اسماعیل تدینی در جلسه ویدئو کنفرانس با روسای ادارات اجرایی با موضوع مقابله با کرونا ویروس اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی جامعه و شیوع ویروس منحوس کرونا، واقفان باید در این حوزه ورود کرده و موقوفاتی با نیتهای بهداشتی و درمانی ایجاد کنند.
وی افزود: واقفانی در گذشته در سطح استان اموال خود را نیتهای مختلف وقف کردهاند، هرچند در این میان 30 موقوفه در استان وجود دارد که طبق نظر واقف میبایست درآمد آن صرف دارو و درمان بیماران نیازمند شود، ولی کمبود این قبیل نیات در بین موقوفات استان سمنان بهشدت احساس میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان تصریح کرد: چهار بیمارستان و درمانگاه وقفی در استان سمنان وجود دارد و یک بیمارستان نیز در زمین موقوفهای که واقف خیراندیش با این نیت وقف کرده ساخته شده است.
وی عنوان کرد: 32 واحد بهداشتی، درمانگاه، و خانه بهداشت نیز در زمینهای موقوفه این استان احداثشده و مستأجر موقوفه هستند.
حجتالاسلاموالمسلمین تدینی افزود: شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه به گونه ایست که وجود موقوفات در حوزههای مختلف و بهویژه در حوزه سلامت، بهداشت و درمان به میزان زیادی میتواند یاری گر مردم و کمککار دولت در تأمین منابع مالی در حوزههای مختلف جهت ارائه خدمات به مردم باشد.
وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا با ارائه مشاوره به واقفان و بیان اهمیت موضوع، آنها را به سمت ایجاد موقوفاتی با نیتهای بهداشتی، درمانی و سلامت هدایت کنیم، اظهار کرد: خیرین همواره در طول چهل سال انقلاب درصحنه حاضر بودهاند و هر جا احساس نیاز شده و دست نیاز به طرفشان دراز شده، با سخاوتمندی به کمک نیازمندان شتافته و نسبت به رفع نیازشان اقدام کردهاند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان با اشاره به اینکه بزرگترین پشتوانه مالی برپایی مجالس عزای سرور و سالار شهیدان در طول تاریخ وقف بوده، خاطرنشان کرد: با نهادینه کردن بیشازپیش سنت حسنه وقف و ایجاد موقوفاتی بر اساس نیازهای روز جامعه، منابع مالی موردنیاز در تمام حوزههای مانند عزاداری سیدالشهدا توسط مردم و با استفاده از ظرفیت سنت حسنه وقف تأمین میشود.
انتهای پیام