رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل در گفتگو با ایسنا خبر داد

پرداخت ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان اردبیل

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل از پرداخت ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان اردبیل از طریق این پارک خبر داد.

حبیب ابراهیم پور در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: در سال ۱۳۹۸ برای اولین بار کارگزاری صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در پارک علم و فناوری اردبیل ایجاد و از طریق آن به جذب منابع اقدام و وام‌ها و تسهیلات کم بهره و بلند مدت و همچنین ضمانت نامه بانکی در اختیار فناوران و شرکت‌های دانش بنیان قرار گرفت و از طریق صندوق یاد شده مبلغ ۱۵۸ میلیارد ریال خط اعتباری برای شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک جذب شد که نزدیک به ۶۰ میلیارد ریال به شرکت‌های دانش بنیان استان پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه برای اولین بار از زمان تأسیس پارک علم و فناوری استان اردبیل در خرداد ۱۳۹۸ حمایت‌های مالی در قالب اعطای تسهیلات و وام‌های کم بهره و بلند مدت به فناوران پارک اعطا شد؛ ادامه داد: حمایت‌های مالی تحت عنوان تجاری سازی از معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال تصویب و تاکنون ۵ میلیارد ریال آن جذب و در اختیار فناوران استان قرار گرفته است.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با اشاره به جایگاه بازاریابی و تبلیغات محصولات تولیدی واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان افزود: از جمله حمایت‌های که در این زمینه از شرکت‌ها و واحدهای فناور مستقر در پارک انجام می‌شود حمایت از شرکت‌ها و حضور آنها در نمایشگاه‌های تخصصی داخلی و خارجی جهت معرفی و تبلیغ فناوری‌های خود به صورت رایگان و گاهاً با هزینه کم می‌باشد.

ابراهیم پور افزود: حمایت از واحدها و شرکت‌های دانش بنیان در قالب تسهیلات توسط منابع و سازمان‌های پشتیبانی دیگر از جمله صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری از روش‌های دیگر حمایت از فناوران محسوب می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با اشاره به اهمیت انواع حمایت‌های مادی و معنوی از فناوران مستقر در پارک اردبیل گفت: از واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دو نوع حمایت صورت می‌گیرد که حمایت از طریق پارک علم و فناوری و اعتبارات پارک و حمایت از سایر منابع و سازمان‌های پشتیبان این دو روش هستند.

وی با بیان اینکه گذاشتن مکان، کارگاه و سوله در اختیار واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان و صدور مجوز فناوری برای واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان در قالب معافیت مالیاتی و کمرگی و استفاده از تسهیلات مناطق آزاد با تکیه بر همین مجوز از دیگر روش‌های حمایتی از فناوران محسوب می‌شود، اضافه کرد: اعطای تسهیلات بلاعوض به مبلغ ۵۰ میلیون ریال به واحدها و هسته‌های مرکز رشد و حمایت از واحدهای فناور با وام‌های کم بهره و بلند مدت به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال از دیگر بسته‌های حمایتی پارک علم و فناوری محسوب می‌شود و چنانچه فناوری‌ها از طرح تجاری سازی قوی برخوردار باشند، این مبلغ افزایش چند برابری خواهد داشت.

ابراهیم پور اضافه کرد: امروز نقش شرکت‌های دانش بنیان در جهت ایجاد اشتغال پایدار برای استان اردبیل بسیار پراهمیت می‌باشد به همین دلیل مجموعه پارک علم و فناوری استان اردبیل درصدد ارتقا سطح فناوری‌های همه واحدها و شرکت‌های مستقر در پارک و دانش بنیان کردن آنها می‌باشد.‌

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۵ تیر ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99042518432
  • خبرنگار :