اسد عبداللهی ۲۴ تیرماه در حاشیه دومین جلسه کارگروه توسعه صادرات استان با اشاره به اهمیت موضوع صادرات، افزود: یکی از مزیتهای و ظرفیتهای خوب استان، توسعه صادرات غیر نفتی است.
وی ادامه داد: در جلسه امروز که با حضور اعضای کارگروه توسعه صادرات استان برگزار شد، وضعیت صادرات استان نسبت به مدت مشابه سال قبل مورد بررسی قرار گرفت.
عبداللهی خاطرنشان کرد: در کل در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود ۳۰ درصد از نظر ریالی افزایش صادرات داشتهایم که این میزان رضایتبخش نیست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان اضافه کرد: یکی از ظرفیتهای خوب استان توسعه صادرات بخش کشاورزی است که امروز تصمیماتی در این زمینه گرفته شد و جهاد کشاورزی موظف شده است، توانمندیهایی که در زمینه توسعه صادرات میتوان داشته باشیم را پیگیری کند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد ۱۴ کالا را به هشت کشور صادر میکنیم، گفت: در این زمینه لزوم افزایش تنوع کالاها و تعداد کشورهای مقصد، مدنظر است که این موضوع در سال جاری به خاطر بیماری کرونا و محدودیتهایی که برای صادرات ایجاد شده، باعث شد که کشورهای هدف دیگری را جایگزین کنیم.
عبداللهی افزود: به عنوان مثال واحد کشت و صنعت لرستان محصولات جدید و مشتریپسند خود را جایگزین محصولات قبلی کرده و به کشورهای عراق، امارات، عمان و قطر صادر میکند.
معاون استاندار تطبیق با شرایط جدید را یکی از ظرفیتها و مزیتهای خوب استانی معرفی کرد و گفت: حدود ۱۱ درصد از محصولات صادراتی استان به بخش کشاورزی مربوط میشود که باید این ظرفیت افزایش یابد.
وی بیان کرد: بخشی از کالاهای تولیدی لرستان از طریق گمرک سایر استانها صادر میشود و لازم است صادرات از طریق گمرک لرستان انجام پذیرد زیرا این موضوع موجب تقویت گمرک استان شده و آمار و ارقام تطبیقی استانها در زمینه صادرات واقعیتر میشود.
انتهای پیام