مخالفت شرکت‌های فناوری با قانون جدید ترامپ

چندین شرکت بزرگ فناوری از جمله مایکروسافت، گوگل و فیسبوک مخالفت خود را با قانون جدید آمریکا درباره لغو ویزای دانشجویان بین‌المللی در صورت آنلاین بودن کلاس‌ها، اعلام کرده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از انگجت، اخیرا سازمان فدرال "اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده"( ICE) به دستور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به دانشگاه‌ها اعلام کرد که دانشجویان خارجی یا مجبورند آمریکا را ترک کنند یا اگر کلاس‌های آن‌ها به طور کامل آنلاین برگزار شود، باید به دانشگاه دیگری منتقل شوند.

در طرح جدیدی که در دستور کار دولت ترامپ قرار گرفته است، وزارت امور خارجه آمریکا برای دانشجویانی که در کلاس‌های آنلاین حضور پیدا خواهند کرد، ویزا صادر نمی‌کند و گمرک و حفاظت از مرزهای آمریکا نیز به این دانشجویان اجازه ورود به خاک آمریکا را نمی‌دهد.  

علاوه بر این، این قانون برای دانشگاه‌هایی نیز صادق است که کلاس‌های خود را به صورت ترکیبی آنلاین و حضوری برگزار می‌کنند.

در راستای انتشار این خبر دانشگاه ام.آی.تی و دانشگاه "هاروارد" در یک دادگاه فدرال در بوستون علیه این قانون شکایت کردند.

دانشگاه "هاروارد" پیش از این اعلام کرده بود که تمام کلاس‌های سال تحصیلی آتی را تنها به صورت آنلاین برگزار خواهد کرد.

دانشگاه ام‌.آی‌.تی هم گفته بود که بیشتر کلاس‌های خود را آنلاین برگزار می‌کند.

پس از این دو دانشگاه، ۵۹ دانشگاه دیگر نیز خود را به عنوان حامی شکایت این دو دانشگاه معرفی کردند. این دانشگاه‌ها اعلام کرده‌اند که پایبند به دستورالعمل فدرالی هستند که در دوران وضعیت اضطراری نیز برقرار است و به دانشجویان خارجی اجازه می‌دهد در دوران همه گیری بیماری در دوره‌های تماما آنلاین شرکت کنند.

شکایت‌ها علیه این اقدام ترامپ ادامه پیدا کرده و شرکت‌های فناوری هم به این جنبش پیوستند.

 در این راستا، شرکت‌های گوگل، مایکروسافت، فیس بوک و چند شرکت فناوری بزرگ دیگر مخالفت خود را با قانون جدید دولت ترامپ اعلام کردند.

دیگر شرکت‌هایی که در این طرح شرکت کردند شامل "اسپاتیفای"(Spotify)،"ادوبی"(Adobe) ، "دراپ‌باکس"(Dropbox)،" گیت‌هاب"(Github)،" لینکدین"(Linkedin)،" پِی‌پال"(Paypal) و "توئیتر"(Twitter) است.

به دلیل ادامه روند شیوع "کووید-۱۹" در جهان، بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا اعلام کردند که در ترم پاییز پیش‌رو کلاس‌های خود را به صورت آنلاین برگزار می‌کنند.

ولی طبق قانون اخیر اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده، تنها راهی که دانشجویان خارجی می‌توانند در آمریکا بمانند این است که در کلاس‌های حضوری شرکت کنند.

در غیر این صورت ویزای آنها ابطال خواهد شد.

هم دانشگاه‌ها و هم شرکت‌های فناوری آمریکا وابستگی زیادی به استعدادهای خارجی دارند. معمولا دانشگاه‌ها به درآمد حاصل از دانشجویان خارجی نیاز دارند و شرکت‌های فناوری هم به دنبال جذب نیروهای کار توانا از سراسر جهان هستند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۴ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99042417875
  • خبرنگار : 71603