آغاز نصفه و نیمه فعالیت بخش خصوصی در جمع‌آوری پسماندهای عفونی اراک

بخش خصوصی به جهت جمع‌آوری پسماندهای عفونی شهر اراک فعالیت خود را در شهر آغاز کرده اما این فعالیت به نوعی نصفه و نیمه است.

مسئله مدیریت پسماندهای عفونی شهر اراک پس از ۱۵ ماه فراز و نشیب بالاخره در مهرماه 98 به عقد قرارداد با یک شرکت دانش‌بنیان انجامید و در جلسه شورای شهر فرصت حدود چهار ماهه جهت استقرار این شرکت داده شد، هر چند که در آن زمان سازمان نظام پزشکی نسبت به احتمال وقفه و تاخیر در کار تذکر دادند.

با توجه به اینکه استقرار این شرکت در اراک زمانبر بود،  در یازدهمین روز از آذرماه ۹۸ شورای شهر اراک با ادامه جمع‌آوری این پسماندها توسط سازمان مدیریت پسماند شهرداری موافقت و مصوب کرد که سازمان نسبت به ادامه جمع‌آوری، حمل و بی‌خطرسازی این پسماندها تا اول اسفندماه ۹۸ اقدام کرده و هزینه را طبق تعرفه قبلی دریافت کند.

این سازمان از اول اسفندماه با اتمام قراردادش کار جمع‌آوری را متوقف کرده چراکه باید شرکت طبق توافق و قرارداد کار خود را در اراک آغاز می‌کرد. تا اینکه موضوع شیوع ویروس کرونا مطرح شد و همین امر باعث وقفه در امر استقرار شرکت در اراک شد.

عضو سازمان نظام پزشکی استان مرکزی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آغاز فعالیت بخش خصوصی جهت مدیریت پسماندهای عفونی شهر اراک، اظهار کرد: با برگزاری مناقصه، یک شرکت بخش خصوصی به جهت جمع‌آوری، حمل و امحای پسماندهای عفونی مطب‌ها و کلینیک‌های بخش خصوصی اراک انتخاب شد و مقرر بود که اول اسفندماه سال گذشته کار خود را رسما در اراک آغاز کند که با شیوع بیماری کرونا مواجه شد.

وی دکتر عباس یوسفی افزود: این شرکت پس از گذشت سه ماه، در نهایت فعالیت خود را از اول تیرماه با عقد قرارداد با پزشکان در اراک آغاز کرد.

یوسفی در خصوص مشکلات کنونی فعالیت این شرکت در اراک گفت: این مجموعه برای انجام کار خود نیازمند یک سوله جهت استقرار تجهیزات و دستگاه‌هاست که سوله‌ای در قطب صنعتی اراک برای اینکار مدنظر گرفته بود که با مخالفت محیط زیست استان مواجه شد. در واقع این شرکت باید سوله‌ای در سایت دفن پسماند شهرداری اراک در اختیار داشته باشد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر عملیات جمع‌آوری و حمل توسط این شرکت بخش خصوصی در حال انجام است و کار امحا و دفن توسط شهرداری در سایت پسماند اراک انجام می‌گیرد.

عضو سازمان نظام پزشکی استان مرکزی در خصوص روند قرارداد منعقد شده با پزشکان بیان کرد: با توجه به اینکه شرکت هنوز دستگاه‌ها و تجهیزات خود را مستقر نکرده، به همین دلیل اقدام به عقد قرارداد دو ماهه با حدود ۲۷۰ پزشک کرده و عملیات جمع‌آوری و حمل را انجام می‌دهد و باقی پزشکان نیز در پنجشنبه هفته جاری اقدام به عقد قرارداد می‌کنند.

به گزارش ایسنا، اینکه بالاخره شرکت فعالیت خود را هر چند نصفه و نیمه در اراک آغاز کرده جای امیدواری دارد، اما مسلما این شرایط نباید بیش از این مشمول زمان شود، چراکه این روزها که مجدد بیماری کرونا اوج گرفته و بیمارستان ها شلوغند اخلال در جمع‌آوری پسماندهای عفونی ممکن است قوزی بالای قوز شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۴ تیر ۱۳۹۹ / ۰۸:۳۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99042417568
  • خبرنگار : 50210