معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه امیرکبیر خبر داد

اختصاص یارانه نقدی برای مسکن دانشجویان متاهل/احتمال آموزش ترکیبی دانشجویان جدیدالورود درترم آتی

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با تاکید بر اینکه هنوز وضعیت آموزش دانشجویان این دانشگاه برای ترم آینده مشخص نیست، گفت: سناریوهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفتیم که به احتمال زیاد دانشجویان جدیدالورود به صورت ترکیبی آموزش خواهند دید.

به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش خرسندی در نشست خبری با خبرنگاران که امروز در ساختمان فارابی دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، به تشریح جزئیات فعالیت های فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه در دوران شیوع کرونا پرداخت و گفت: در ایامی که دانشجویان ما از دانشگاه دور بودند همکاران ما بدون وقفه کار کردند بطوریکه در سه حوزه عمرانی، ستادی، دانشجویی و فرهنگی اقدامات قابل توجهی طی ماه های اخیر در دانشگاه انجام شده است.

وی در ادامه از پیشرفت ۹۰ درصدی مجتمع ورزشی جدید دانشگاه امیرکبیر خبر داد وگفت: نزدیک یک میلیارد تومان اعتبارات جدید جذب تکمیل این مجتمع شده است و باید امسال این مجتمع به بهره برداری برسد که البته بخشی از آن در حال حاضر قابل استفاده است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه امیرکبیر همچنین از آغاز تعمیر خوابگاه ناجیان ۱ و ۲ دانشگاه خبر داد و گفت: امسال پنجمین سالی است که اقدام به تعمیر و بازسازی خوابگاه های رتبه ۱ تا ۴ دانشگاه امیرکبیر کردیم و امسال نیز با موافقت صندوق رفاه دانشجویان و یکی از بنیادهای خیرین بودجه لازم تعمیر خوابگاه ناجیان که حدود ۱.۵ میلیارد تومان برآورد شده است را طی دو ماه کاری انجام خواهیم داد.

خرسندی همچنین تاکید کرد: در حال حاضر بودجه لازم برای آغاز عملیات ساخت رختکن جدید زمین فوتبال دانشگاه امیرکبیر را تامین کردیم و قرار است این رختکن با هزینه ۳۰۰ میلیون راه اندازی شود.

وی همچنین تاکید کرد: زمین جدیدی برای ساخت یک خوابگاه دیگر در کنار خوابگاه یاوری که با تجمیع زمین فعلی خوابگاه طالب نیا فراهم شده است بسازیم که هزینه ساخت آن شش میلیارد تومان برآورد شده است.

وی همچنین تاکید کرد: بنا داریم خوابگاهی با ظرفیت حدود ۳۰۰ دانشجو از تجمیع زمین احداث کنیم که بودجه احداث آن ۲۵ میلیارد تومان برآورد شده است که ۱۰ میلیارد تومان آن را دانشگاه و مابقی از طرف خیرین تامین خواهد شد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با تاکید بر اینکه تمامی خدمات دانشجویی در قالب پیشخوان متمرکز امور دانشجویی انجام خواهد شد گفت: این پیشخوان پس از احداث خوابگاه ناجیان که اواسط شهریور ماه به اتمام می رسد ساخته خواهد شد.

خرسندی با اشاره به تشکیل کمیته سلامت دانشجویان بعد از شیوع کرونا خبر داد و گفت: این کمیته بر اساس آئین نامه ای که بعد از شیوع کرونا در دانشگاه ابلاغ شد تشکیل می شود و آماده ارائه تمامی خدمات سلامتی و نظارت بر اقدامات بهداشتی دانشجویان می باشد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه امیر کبیر تاکید کرد: ۳۰۰ پرونده فردی و ۱۰۰۰ پرونده جمعی در زمینه مشکلات ومسائل دانشجویان در کمیسیون موارد خاص پیگیری شد وهمچنین ۴۰۰ میلیون تومان نیز توسط اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه امیرکبیر برای اقشار آسیب دیده جمع آوری گردید.

به گفته وی علاوه بر تشکیل صندوق نیکوکاری برنامه ای داریم که با منابع این صندوق ۵۰۰۰ بورس تحصیلی برای حمایت از تحصیل و زندگی دانشجویان ارائه کنیم. البته ما در سال ۹۸ حدود هشت میلیارد تومان وام دانشجویی به دانشجویان دادیم که هر سال به مبالغ وام افزوده می شود.

خرسندی همچنین افزود: در حال حاضر دانشگاه ما ۷۴ واحد مسکن متاهلین دارد. ما برای مسکن متاهلین یارانه نقدی در نظر گرفتیم و صندوق نیکوکاری یکی از اهدافش این است که بتواند حمایت قوی‌تری نسبت به دانشجویان متاهل داشته باشد. مثلا صندوق پول رهن دانشجویان را بدهد. صندوق نیکوکاری یک صندوق غیردولتی است و امیدواریم که بتوانیم سطح حمایتی آن را بالا ببریم. همچنین طرح مشاوره تحصیلی دانشجویان دو ترم مشروطی را شروع کرده‌ایم که در حال حاضر ۲۰۰ دانشجو را در این مرکز تحت پوشش قرار داده‌ایم.

وی درباره آمار دانشجویان کرونایی گفت: ما از چند طریق آمار کرونا را سعی کردیم به دست بیاوریم که یکی از راه‌های آن از طریق اطلاع رسانی از سوی مسئولین دانشکده‌ها بوده است‌. میز خدمت دانشگاه را راه اندازی کردیم. در فضای مجازی هم یک ربات طراحی شده که طبق آن نظر سنجی درباره ابتلای دانشجویان و یا خانواده‌هایشان به کرونا را جمع آوری می‌کند. البته این آمار خیلی قابل اتکا نیست زیر برخی اکراه دارند که بخواهند ابتلای خود را اطلاع دهند. در طرح خدا قوت ما شناسایی مبتلایان را شروع کردیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیرکبیر گفت: نزدیک ۲۸۰ نفر در خوابگاه‌ها ساکن هستند در حالی که چهار هزار و ۶۰۰ نفر ظرفیت خوابگاهی داریم.در هر اتاق یک نفر ساکن است در هفته گذشته گزارش دو مورد مشکوک از میان دانشجویان خانم دریافت شده که سریعا به مراکز درمانی منتقل شدند. ما آزمایشگاه‌ها و برخی خوابگاه‌ها را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باز کردیم.

خرسندی در واکنش به تخلیه خوابگاه‌ها گفت: این که گفته می‌شود، دانشجویان اگر تخلیه نکنند، هزینه اسکان تابستان برای آنها محاسبه می‌شود به عهده سازمان امور دانشجویان است. این بخاطر این است که باید اتاق‌ها تخلیه شود تا در اختیار کسانی که نیاز دارند، قرار بگیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیرکبیردر پایان درخصوص وضعیت آموزش دانشجویان جدیدالورود برای ترم آینده نیز افزود: اکنون روی سناریو ترکیب آموزش مجازی و حضوری فکر می‌کنیم و فعلا تا مهر ماه زمان بیشتری داریم. همچنین تلاش می‌شود  برای مهمان شدن دانشجویان در محل سکونت دانشجو تسهیل شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۷ تیر ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99041712905
  • خبرنگار : 71567