به گزارش ایسنا، بنابراعلام بازرگانی کلمان، نامحدود بودن هنر و خلاقیت شکل تازهای به سازههای امروزی داده است که به تبع آن، آسانسورهای بکار رفته در آنها نیز در انواع مدلها، طرحها و با قابلیتهای متنوع مانند حرکت بهصورت عمودی، افقی و ترکیب با فناوریهای روز، روانه بازار شدهاند و انتخاب و خرید آسانسور را دشوارتر ساخته است. به عبارتی صنعت آسانسور متناسب و به فراخور فضای شهرسازی مدرنیته، درحرکت است.
فرشید رضازاده، مدیر عامل بازرگانی کلمان با بیان اینکه تحریمهای سختگیرانه علیه ایران موجب شده که جهشی در صنعت و تولیدات آسانسور ایران رقم بخورد و خوشبختانه شاهد خودکفایی نسبی و پیشرفت در این حوزه هستیم، گفت: نبود رقیب جدی بینالمللی برای تولیدکنندگان داخلی باعث شده تا در مواردی کیفیت جای خود را به کمیت بدهد.
وی افزود: زمانی میتوان صنعت آسانسور ایران را همراستا با صنعت جهانی برشمرد که کمیت و کیفیت هر دو به موازات یکدیگر رشد داشته باشند و انتظار میرود این مهم در آینده با تلاش فعالان این حوزه محقق گردد.
این فرد فعال در صنعت آسانسور تصریح کرد که این صنعت در جنوب کشور به سمت تولید قطعات آسانسور نرفته است و اغلب سرمایهگذاریها در جنوب کشور بیشتر در حوزه طراحی و مونتاژ میباشد.
در واقع در مدل درآمدی فعلی در صنعت آسانسور شیراز و جنوب کشور، قطعات از تولیدکنندگان داخلی و تامینکنندگان خارجی تهیه و در نهایت مونتاژ شده و به بازار ارائه میگردد.
وی تأکید کرد که لزوم و اهمیت سرمایهگذاری در بخش تولیدات و تمرکز بر آن بر هیچکس پوشیده نیست و البته تعداد تولیدکنندگان نیز در حال افزایش است که رویکردی صحیح و قابل تحسین است.
این مدیرعامل موفق در ادامه با اشاره به استاندارهای فعلی در حوزه آسانسور، اظهار کرد؛ این استانداردها به حد کافی مناسب و سختگیرانه هستند اما بیشتر بخش مونتاژ و راهاندازی آسانسور را پوشش میدهند.
اگرچه نقش و تاثیر مونتاژ قطعات در عملکرد آسانسور قابل انکار نیست اما باید به این نکته توجه کرد که کیفیت قطعات تولیدی نیز به همان اندازه (و گاهی بیشتر) حائز اهمیت است.
چنانچه کیفیت قطعات تولیدشده مناسب نباشد، با رعایت استانداردهای صحیح و اصولی در مونتاژ و نصب آسانسور نیز نمیتوان به عملکرد مناسبی در بلندمدت دست یافت؛ بنابراین رعایت استاندارد در بخش تولیدات و واردات و نظارت بر اجرای آنها نباید نادیده گرفته شود و مورد اهمال قرار گیرد.
رضازاده همچنین از امکان تامین برخی قطعات در کشور و ظرفیت تولیدی مناسب خبر داد و خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه در برخی تولیدات مانند درب آسانسور امکان برآورده کردن نیاز کل کشور وجود دارد، اما توان تولید برخی قطعات مانند ریل آسانسور برای ساختمانهای مرتفع و موتورهای با سرعتبالا یا کیلوواتهای بالا وجود ندارد.
علاوه بر مواردی که به آنها اشاره شد، محدودیتهای وارداتی باعث شده که بهشدت اثر تورم روی کالاها محسوس باشد. نداشتن توان تولید به همراه محدودیتهای وارداتی موجب گران شدن و کمیاب شدن برخی از محصولات در حوزه آسانسور شده است.
وی با اشاره به این نکته که این صنعت در جنوب کشور به سمت رقابت بر سر قیمت آسانسور پیش رفته است؛ افزود: در چنین شرایطی کیفیت جای خود را به قیمت میدهد و افراد مجبور میشوند برای بقا در بازار کیفیت را فدای قیمت کنند و همین امر سطح کیفی آسانسور را در جنوب کشور تنزل میدهد.
اعتقاد شخصی ایشان بر این است که افراد باید به دنبال کالای باکیفیتی باشند که قیمت مناسبی داشته باشد اما متاسفانه افراد به دنبال کالای با قیمتِ مناسبی هستند که ترجیحا کیفیت داشته باشد.
یک واقعیت غیرقابلانکار این است که متاسفانه در جنوب کشور هنوز برند قدرتمندی با توان عرضه محصولات با کیفیت و قیمت مناسب ظهور پیدا نکرده است.
وی افزود وارد شدن به فضای دیجیتال بهصورت هوشمندانه در هر صنعتی موجب رشد و پیشرفت آن صنعت خواهد شد. دیجیتالی شدن در صنعت آسانسور نیز موجب بلوغ خواهد شد که مزایای بسیاری به همراه خواهد داشت که از جمله آنها میتوان به کاهش هزینهها، هم برای فروشندگان قطعات و هم برای تهیهکنندهها اشاره کرد. کاهش هزینهها موجب میشود تا بتوان این مبالغ را در بخشهای دیگر از جمله بهبود کیفیت مصرف نمود.
انتهای رپرتاژ آگهی