به گزارش ایسنا، بر اساس این آمار بیشترین واحدهای فعال در گروه کانیهای غیرفلزی است که ۱۵ هزار و ۸۲۲ واحد در آن وجود دارد. همچنین گروه محصولات غذایی و آشامیدنی و گروه محصولات از لاستیک و پلاستیک با فعالیت ۸۶۸۲ و ۷۵۲۴ واحد در رده دوم و سوم قرار میگیرند.
گروههایی که کمترین واحد فعال را دارند نیز شامل جمعآوری، تصفیه و توزیع آب با سه واحد، تولید انرژی با ۱۲ واحد و فاضلاب، دفع زباله، بهداشت محیط و سایر فعالیتهای مشابه با ۱۶ واحد است که به ترتیب ۱۱۴، ۱۶۲ و ۳۷۱ نفر در آنها شاغل هستند و کمترین میزان اشتغال را در بخشهای مختلف دارند.
کدام بخشها بیشترین اشتغال را دارد؟
در این میان گروه کانی های غیر فلزی بیشترین اشتغال را نیز به خود اختصاص داده، به طوریکه ۳۸۲ هزار و ۸۳۷ نفر در این بخش فعالیت میکنند. گروه محصولات غذایی و آشامیدنی و گروه ساخت مواد و محصولات شیمیایی نیز با اشتغال ۳۶۲ هزار و ۲۲۳ و ۲۰۰ هزار و ۳۵۸ شاغل هم در رتبه دوم و سوم قرار دارند.
کدام استانها بیشترین واحد فعال را دارند؟
تهران، اصفهان و خراسان رضوی تا پایان سال گذشته به ترتیب ۹۷۸۵، ۸۵۸۵، ۵۲۹۴ واحد فعال داشتند که بیشترین تعداد واحد در بین استانها است و اشتغال این استانها در واحدهای فعال صنعتی و معدنی نیز به ترتیب ۴۰۲ هزار و ۹۱۵، ۲۶۲ هزار و ۴۹۸ و ۱۹۳ هزار و ۲۹۰ نفر است.
همچنین منطقه آزاد کیش با دو واحد فعال، منطقه آزاد چابهار با ۷۳ واحد و منطقه آزاد ماکو با ۸۴ واحد کمترین واحد فعال را در بین استانها دارند که به ترتیب ۷۰، ۱۴۱۶ و ۲۳۳۰ نفر در آنها مشغول هستند.
انتهای پیام