به گزارش ایسنا، به نقل از مصراوی، فعالان در شهر طرابلس روز جمعه در اعتراض به افزایش قیمت دلار و قطع چند ساعته برق در طول روز، با تحصن مقابل شرکت برق این شهر، دربهای آن را مسدود کرده و به کارمندان آن اجازه رفتن به دفاتر کارشان را ندادند.
تعداد دیگری از فعالان لبنانی با تحصن مقابل بندر شهر طرابلس به کامیونها اجازه ورود و خروج از این بندر را ندادند.
آنها با سر دادن شعارهایی بازگرداندن پولهای به سرقت رفته و محاکمه فاسدان را خواستار شدند.
جمعی از فعالان در شهرک المحمره در عکار واقع در شمال لبنان در اعتراض به نابهسالمانی شرایط معیشتی و افزایش قیمتها، بزرگراه المنیه-العبده را با قرار دادن لاستیکهای خودرو و موانع مسدود کردند.
همچنین جمعی از این فعالان در شهر بعلبک (در شرق لبنان) در اعتراض به وخامت شرایط اقتصادی، پولی و معیشتی و نیز افزایش قیمت دلارف با وجود تدابیر امنیتی ارتش این کشور دو چادر را در نزدیکی ساختمان استانداری برپا کردند.
معترضان با در دست داشتن پرچمهای لبنان در شعارهای خود محاکمه فاسدان و بازگرداندن اموال به سرقت رفته را خواستار شدند.
روز جمعه قیمت دلار در بازار سیاه لبنان به مرز ۹۰۰۰ لیره رسید.
کابینه لبنان در جلسه فوقالعاده ۱۲ ژوئن گذشته طرحی را برای کاهش قیمت دلار در این کشور تصویب کرد اما این مساله تاکنون موفقیتآمیز نبوده است.
دهها معترض مخالف با دولت نیز عصر جمعه در عزای مردی که گفته شده در خیابان الحمراء، خیابان اصلی و شلوغ بیروت با تیراندازی به خود اقدام به خودکشی کرده، جمع شدند، برخی فعالان مرگ او به دلیل شرایط اقتصادی دشوار لبنان را مورد نکوهش قرار دادند.
پلیس لبنان نتوانست انگیزه اصلی این خودکشی را تعیین کند.
معترضان در حالی که برخی از آنها اشک میریختند، شمع روشن کرده و به یاد این شهروند لبنانی گل گذاشتند و شعارهایی علیه دولت سر دادند.
یکی از تظاهرکنندگان فریاد زد: چند نفر از مردم باید بمیرند تا رهبران ما بفهمند مردم گرسنهاند؟
لینا بوبس، یکی از فعالان حاضر در این تجمع نیز اظهار کرد: او به خود شلیک کرد چرا که دیگر نمیتوانست خانواده خود را سیر کند.
در حال حاضر لبنان با بدترین بحران اقتصادی از زمان جنگ داخلی سالهای ۱۹۷۵ تا ۱۹۹۰ روبهروست.
انتهای پیام