علی مراد سرافرازی، امروز چهارشنبه ۱۱ تیر در نشست ستاد عالی گیاه پزشکی خراسان جنوبی که با محوریت مبارزه با آفت ملخ صحرایی برگزار شد، اظهار کرد: باید توجه داشت که مقابله به تنهایی از عهده جهاد کشاورزی خارج است و اگر همه دستگاههای استان بسیج نشوند، طی سه ماه آینده با یک بحران جدی مواجه خواهیم بود.
سید کمالالدین میرجعفریان، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی نیز گفت: مبارزه با آفت ملخ صحرایی مانند بیماری کرونا به حمایت، پشتیبانی و عزم ملی نیاز دارد و با اعتبارات ناچیز استانی نمیتوان با بحران مقابله کرد.
وی اظهار کرد: چهار شهرستان نهبندان، درمیان، سربیشه و زیرکوه در این استان درگیر مبارزه با ملخ صحرایی هستند و موضوع مبارزه با این آفت از سال ۹۸ و در شرایطی که درگیر سیل بودیم، برنامهریزی شده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری خراسان جنوبی، وی افزود: جهاد کشاورزی استان باید بر مبنای تکلیفی که برای دستگاهها مشخص شده است، حمایت و پشتیبانی لازم را انجام داده و فرمانداران نیز برای اثربخشی موضوع مقابله با ملخ صحرایی، برنامهریزی دقیقی داشته باشند و نیازمندیها را گزارش کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: پروسه مبارزه باید روشن و همه مراحل تبدیل به شیوهنامه شده و امکانات، متناسب با میزان درگیری هر منطقه اختصاص داده شود تا منابع و انرژی نیروی انسانی هدر نرود.
وی تصریح کرد: نیروی انسانی، تجهیزات و ماشینآلات با همکاری تمام دستگاههای اجرایی، بسیج سازندگی و نیروهای نظامی تامین خواهد شد و اگر همراهی وزارتخانه و حمایت ملی را داشته باشیم، میتوان به مدیریت بحران امیدوار بود.
در این نشست که با حضور نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران چهار شهرستان و مدیران استانی برگزار شد، آخرین وضعیت مبارزه با ملخ صحرایی و مشکلات پیشرو مورد بحث و تصمیمگیری قرار گرفت.
انتهای پیام
معاون حفظ نباتات کشور خبر داد:
۱۰ استان کشور؛ درگیر مبارزه با ملخ صحرایی
معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور گفت: ۱۰ استان کشور درگیر مبارزه با ملخ صحرایی هستند.