مظفر افشار امروز دهم تیرماه در رویداد مجازی شتاب گیاهان دارویی و بلوط که به همت دانشگاه علمی کاربردی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: گیاهان دارویی ظرفیت بسیار خوبی برای اشتغالزایی در استان لرستان دارند و برای بررسی وضعیت کشت برخی از آنها حدود ۳۰ نوع گیاه دارویی را در ضلع شرقی بام خرمآباد کشت کردیم که بسیار عالی جواب داد.
وی با اشاره به ظرفیت بلوط برای اشتغالزایی اضافه کرد: بلوط میتواند در راستای کمک به بحران بیکاری در استانهای زاگرس نشین مورد توجه قرار گیرد.
افشار خاطرنشان کرد: اگر سرمایهگذار به بحث فراوردههای بلوط ورود پیدا کند هم ایجاد اشتغال شده و هم ثروت آفرینی برای استانهایی زاگرس نشین خواهیم داشت.
پدر بلوط ایران با بیان اینکه بلوط در حال حاضر تنها مصارف سنتی دارد، اظهار امیدواری کرد که بتوانیم به شکل صنعتی نیز از این نعمت خدادادی استفاده کنیم چراکه این محصول کاربردهای بسیار زیادی دارد. نمونه آن بلوط مازو با هفت نوع ثمر است که از طریق حشره و گال به دست میآید و فقط یک نوع آن در بازار هر کیلو به قیمت ۱۷۰ هزار تومان خرید و فروش میشود.
وی یادآور شد: برگزاری این رویداد فرصت بسیار خوبی است تا ایدههای برتر در زمینه توسعه کشت گیاهان دارویی در استان لرستان و البته کشور شناسایی و حمایت شوند بلکه از این طریق اشتغالزایی ایجاد شود.
انتهای پیام