حسین کلانتری روز دوشنبه، نهم تیرماه در دیدار با خداداد غریب پور_معاون وزیر صنعت معدن و تجارت و رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) با اشاره به مصوبات این نشست، افزود: مقرر شد مطالعات اطلاعات تفصیلی ۷۰۰۰ کیلومتر مربع از استان توسط ایمیدرو تا پایان شهریور ماه تکمیل شود و تا اتمام این مطالعات وضعیت مناطق امید بخش استان مشخص خواهد شد.
وی اظهارکرد: سرمایه گذاران می توانند براساس مطالعات انجام شده در استان حضور پیدا کنند و زمینه سرمایه گذاری براساس طرحهای معدنی استان فراهم می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: براساس مصوبات جلسه مقرر شد تعداد ۱۴ واحد از معادن غیر فعال استان توسط شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران فعال شود.
بهره برداری از کارخانه آهک هیدراته چرام در دهه فجر ۹۹
کلانتری تصریح کرد: باتوجه به شیوع بیماری کرونا از اسفند ماه سال گذشته تا کنون وقفه چند ماه در پروژه آهک هیدراته چرام ایجاد شد که براساس آخرین تصمیمات انجام شده مقرر شد تا دهه فجر امسال این پروژه به بهره برداری برسد.
وی ادامه داد: به منظور تشویق سرمایه گذاران و ایجاد رغبت برای سرمایه گذاران در پروژه فسفات چرام مقرر شد بخش مهمی از زیر ساخت های فسفات چرام از جمله تامین برق فسفات این شهرستان که هزینه ای بیش از ۱۵ میلیارد تومان در بردارد توسط ایمیدرو انجام شود و استان هم در بخش تامین گاز همکاری لازم را به عمل آورد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه یکی از دغدغههای استان در حقیقت استفاده بهینه از معادن موجود است، عنوان کرد: مقرر شد باتوجه به ظرفیتهای منطقه در بخشهای گچ، سلستین و بوکسیت مطالعات توجیهی، فنی و اقتصادی این پروژهها حداکثر تا یک ماه آینده توسط ایمیدرو تهیه و در صورتی که امکان احداث کارخانجات مرتبط با این صنایع معدنی فراهم شود نسبت به احداث کارخانجات مربوطه با همکاری بخش خصوصی اقدامات کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، کلانتری بیان کرد: مقرر شد بعضی از مشکلات معادن استان کهگیلویه و بویراحمد در نشستی با حضور وی و در دیدار با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران بررسی و برطرف شود.
انتهای پیام