سرهنگ علی قهرمان طالع نهم تیر ماه در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به تغییر محیط فعالیتهای اقتصادی و کسبوکارهای مختلف در جامعه و سوق یافتن عمده گردشهای مالی این گروه به بستر اینترنت، جرائم اینترنتی نیز تکاملیافته است.
وی ادامه داد: راهاندازی سایتهای شرطبندی اینترنتی و قمار آنلاین نیز یکی از فعالیتهای مجرمانهای است که تحت عناوین مختلف یا شگردهای گوناگون در این بستر مشاهده میشود.
رئیس پلیس فتا استان اردبیل اضافه کرد: در همین راستا با اجرای طرح پاکسازی فضای مجازی، برای برخورد منسجم با سایتهای قمار و گردانندگان آنها و در جهت جلوگیری از فعالیت اخلال گران نظام اقتصادی وهمچنین پولشویی صورت پذیرفته است.
این مقام انتظامی ادامه داد: در این طرح که با رصد شبانهروزی کارشناسان سایبری طی سهماهه اول سال جاری انجام شد، پس از جمعآوری مستندات دیجیتالی و بررسی حسابهای مالی مربوطه، تعداد 11 نفر متهم شامل 8 مرد و 3 زن که بهعنوان گردانندگان و مدیران سایتهای قمار و شرطبندی در سطح استان و شهرستانهای تابعه فعالیت میکردند مورد شناسایی قرار گرفتند و با هماهنگی مراجع قضایی دستگیر شدند.
وی خاطر نشان کرد: طبق قوانین حاکم بر جامعه قماربازی به هر نحو حتی در فضای مجازی جرم است و مشمول ماده 708 قانون مجازات اسلامی (بخش تعزیرات حکومتی) می باشد.
رئیس پلیس فتا استان اردبیل با اعلام اینکه اجاره کارتهای بانکی به سایتهای قمار نیزمصداق مشارکت در جرم است، یادآور شد: هموطنان توجه داشته باشند که مدیریت، فعالیت و حتی اجاره دادن کارتهای بانکی در اینگونه سایتها جرم تلقی شده و با برخورد جدی پلیس روبرو خواهند شد، هم چنین کاربران در صورت مشاهده سایتهای شرطبندی میتوانند گزارش خود را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ما در میان بگذارند.
انتهای پیام