دادستان خرم‌دره تاکید کرد

لزوم فرهنگ‌سازی در حوزه عفاف و حجاب به جای برخورد

دادستان خرم‌دره بر لزوم فرهنگ‌سازی در حوزه عفاف و حجاب به جای اقدامات برخوردی تاکید کرد.

مهدی اصفهانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به موضوع عفاف و حجاب در جامعه، اظهار کرد: یکی از راهبردهای دشمنان برای ضربه زدن به کشورمان، هدف قرار دادن موضوع عفاف و حجاب است.

وی با اشاره به این‌که سال‌ها است دشمنان در شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای به دنبال تبلیغ بی‌حجابی در جامعه هستند، ادامه داد: یکی از راهکارهای دشمنان در این باره ایجاد ذهنیت منفی از حجاب با استفاده از سناریوهای از پیش طراحی شده و رهبری عده‌ای از افراد است.

این مسئول با بیان این‌که در راستای مقابله با بی‌حجابی برنامه‌ای جامع در دست تدوین است، بیان کرد: این برنامه بیشتر بعد فرهنگی دارد.

وی با اشاره به این‌که امر به معروف و نهی از منکر یکی از نیازهای جامعه در حوزه عفاف و حجاب است، تصریح کرد: در این حوزه اقدامات سلبی و برخوردی، اثربخشی چندانی ندارد، بلکه بیشتر باید فرهنگ‌سازی و برنامه‌های فرهنگی مد نظر مسئولان مرتبط قرار گیرد.

این مسئول یادآور شد: دستگاه‌های فرهنگی باید در زمینه موضوع عفاف و حجاب برنامه‌های دقیق داشته و از انجام اقدامات فرهنگی در این حوزه دریغ نکنند.

دادستان خرم‌دره خاطرنشان کرد: وقتی افراد یک جامعه باور قلبی به حجاب داشته باشند، دیگر نیاز به برخورد نیست.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۸ تیر ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99040805993
  • خبرنگار : 50163